Waterinstallatie

Het word vaak vanzelfsprekend genomen, maar een goede waterinstallatie is essentieel voor een goede werkplaats of woning. Wanneer deze niet meer naar behoren functioneert merkt u pas hoe vaak u nu werkelijk water gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan douchen, de afwas of zelfs bij het doorspoelen van het toilet. Bij ons is het mogelijk om uw waterinstallatie te repareren of helemaal te laten plaatsen. het aanschaffen van een waterinstallatie of repareren hiervan is geen dagelijkse taak. Laat u daarom begeleiden door onze specialisten en vraag direct naar een offerte.

Of u nu als particulier of zakelijk een reparatie wilt laten verrichten of een nieuwe waterinstallatie wilt laten plaatsen, bij ons zijn de mogelijkheden ongelimiteerd.

legionellapreventie

Legionellapreventie

Naast het plaatsen of repareren van uw waterinstallatie dient u ook rekening te houden met het onderhoud hiervan. Het is zeer bedachtzaam om en in sommige gevallen zelfs verplicht om regelmatig onderhoud te verrichten aan uw waterinstallatie te verrichten. De reden hiervoor is om legionella te voorkomen. Legionella is een bacterie die zich kan ontwikkelen op vochtige plekken. Bekijk onze pagina over legionella preventie en maak uw waterinstallaties legionellavrij.

waterleidingen

Waterleidingen

Waterleidingen bevinden zich door uw gehele woning of bedrijfspand. Denk maar eens aan de toiletten, badkamers, CV ketel, verwarming, wasmachine en meer. Al deze aanvoer van water komt vanuit een centraal punt en word verspreid naar de plek waar u er gebruik van wilt maken. Om de druk op het water te behouden zijn er verschillende diktes nodig in leidingen. Onze specialisten weten precies hoe ze de druk het beste kunnen verdelen en de leidingen kunnen plaatsen. onze installatiemonteurs beschikken over de nodige certificaten om deze werkzaamheden naar behoren uit te voeren. Laat ons weten wat u aan uw waterleidingen wilt laten doen en vraag direct naar een offerte.

drinkwaterwet

Drinkwaterwet

Alle minimale eisen met betrekking tot schoon drinkwater staan beschreven in de NEN 1006 (Nederlandse normalisatie instituut). Dit zijn de algemene voorschriften voor waterleidinginstallaties. Het doel hiervan is om de volksgezondheid te waarborgen. De NEN 1006 heeft betrekking tot veilige leidingwaterinstallaties, drinkwaterwetgeving en het opstellen en beheren van beheer pakketten.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl