Verbouw en Renovatie

Door onze expertise in verbouwingen en renovaties betreed u uw woning, bedrijfspand of appartement spoedig weer met de grootste glimlach. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij u geruststellen dat we u in al uw behoeften kunnen voorzien. Voor zowel particulieren als bedrijven is onze doelstelling uw verwachtingen te overtreffen en u alle zorg uit handen te nemen. Het vakkundige personeel gaat professioneel en transparant te werk zodat u op elk moment weet waar u aan toe bent.

Verbouwingen en renovaties van huizen, panden en/of andere ruimtes kunnen door onze vakmannen tot in de kleinste details worden gerealiseerd!

Bouwgarant

Bouwgarant

Om een stukje extra vertrouwen aan u te bieden zijn wij in het bezit van het betrouwbare certificaat van Bouwgarant. Dit geeft u de bescherming dat zelfs bij faillissement alle extra afbouwkosten worden vergoed. Verder bent u ook verzekerd tegen verborgen en constructieve gebreken na oplevering van uw project. Tot slot raden wij u ook aan goed de algemene voorwaarden door te lezen, zodat u op de hoogte bent van de rechten en plichten tussen aannemer en opdrachtgever.

Kostenplaatje

Kosten voor verbouwingen en renovaties

De kosten voor verbouwingen of renovaties kunnen uiteenlopen afhankelijk van uw wensen en behoeften. Onze medewerkers kunnen u voorzien van advies op maat aan de hand van uw budget en wensen. Hierdoor komt u gedurende het proces niet voor verassingen komt te staan. Vanwege onze brede expertise in alle vakgebieden profiteert u tevens van het gemak dat u slechts te maken heeft met één aanspreekpunt. Voor een precieze prijsopgave raden we u aan een offerte op te vragen.

verbouw en renovatie

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Als veelzijdig aannemersbedrijf kunt u bij ons terecht voor verbouwingen en renovaties op het gebied van badkamers, dakkapellen, kozijnen, trappen, keukens, metselwerken, tegelwerken, gevelwerken, betonwerken en balkons. Met alle disciplines onder één dak kunt u bij ons ook terecht als er meerdere werkzaamheden tegelijkertijd moeten worden uitgevoerd. Bekijk ons portfolio om te zien waar wij in het verleden onze opdrachtgevers in alle tevredenheid mee van dienst hebben kunnen zijn.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl