Is uw trap toe aan een nieuwe look? Bekijk ons assortiment en bekijk de mogelijkheden met betrekking tot trapbekleding, renovatie of beschildering.

Houten balustrade

Balustrades

Een balustrade is een laag hekje dat wordt geplaatst naast een trap of balkonafsluiting om te voorkomen dat u naar beneden valt. De balustrades zijn eveneens als de trapleuningen en andere onderdelen te verkrijgen in aanzienlijk veel vormen, maten en materialen. De kosten voor een balustrade zijn afhankelijk van de grote, het materiaal en montagekosten. Bekijk in ons portfolio het assortiment aan balustrades en vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

betonnen trappen

Betonnen trappen

Betonnen trappen worden over het algemeen geplaatst in trappenhuizen, openbare gebouwen of tegenwoordig ook steeds vaker in moderne woningen. De betonnen trappen worden gemaakt van een solide materiaal dat onderhoudsvriendelijk is. Omdat de betonnen trap een industriële uitstraling heeft, kunt u er ook voor kiezen om deze te polijsten of af te werken met hout, natuursteen, (steen)tapijt of verf. Bekijk in ons portfolio wat de mogelijkheden zijn en hoe uw voorgangers omhoog en omlaag hebben geholpen. Voor een exacte prijsopgave adviseren wij om een offerte aan te vragen.

Houten trappen

Houten trappen

Een houten trap kan een zeer aangenaam warm gevoel creëren in de ruimte afhankelijk van de kleur, vorm en houtsoort. Naast de sfeer die het kan creëren is het materiaal tevens tamelijk makkelijk te bewerken waardoor maatwerk geen enkel punt is. een nadeel van een houten trap in tegenstelling tot een metalen of betonnen trap is echter dat deze iets meer onderhoud vergt. Het houten materiaal heeft een grotere kans tot beschadiging waardoor wij adviseren om de circa drie jaar een onderhoudsbeurt te verrichten. Bekijk ons portfolio om inspiratie of vraag een offerte aan gebaseerd op uw wensen en behoeften.

metalen trappen

metalen trappen

De metalen trappen worden over het algemeen gebruikt als evacuatietrap, trappen naar dakterrassen, in magazijnen of een machinale omgeving. De metalen trappen kunnen eenvoudig en snel worden gemonteerd op de gewenste locatie. De algemene keuzes in de metalen variëren tussen inox, ijzer, aluminium of gegalvaniseerd ijzer. Naast de keuzes in materiaal zijn er ook nog verschillende mogelijkheden in traptreden. Zo kunt u kiezen voor geëxtrudeerde tredeprofielen (met antislip) of aluminium gegalvaniseerd staal roostertreden. Naast de trap zelf is het tevens mogelijk om anti-inbraakbehuizing hieraan vast te maken. Voor deskundig advies adviseren wij onze specialisten in te schakelen om te zien welke mogelijkheden het beste aansluiten bij uw behoeftes.

Natuurstenen Trappen

Natuurstenen trappen

Natuurstenen trappen stralen werkelijke klasse uit en zijn zowel geschikt voor binnen als buiten. Over het algemeen worden deze geplaatst bij musea, scholen en andere overheidsgebouwen, maar zijn zeker ook zeer stijlvol in een woonhuis. Natuurstenen zijn er in vele soorten, maten en kleuren waardoor er altijd wel een oplossing is voor die aansluit bij uw wensen. Naast dat de natuurstenen trap een echte blikvanger is, is deze ook zeer duurzaam en eenvoudig te reinigen. Naast alle positieve aspecten van de natuursteen adviseren wij echter wel deze af te werken met een iets ruwere bovenkant, omdat deze glad kunnen zijn. Bekijk in ons portfolio wat de mogelijkheden zijn en vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

roltrap

Roltrappen

Roltrappen, rolpaden en hellingbanen zijn een efficiënte manier om mensen sneller en gemakkelijker te transporteren. Ze worden vaak geplaatst in winkelcentra, hotels, kantoorpanden, overheidsgebouwen en luchthavens. De roltrappen die we voor u kunnen plaatsen zijn bestand tegen grote drukte, hebben een mooi design, zijn voorzien van veilige en betrouwbare technologie en kunnen worden voorzien van geïntegreerde verlichting. De prijs van de roltrappen is afhankelijk van het soort roltrap die u wenst en de grote hiervan. Voor een exacte prijsopgave adviseren wij een offerte aan te vragen bij onze specialisten.

Trapbekleding

Trap bekleden

Is uw trap kwalitatief nog in goede staat? Dan kunt u in plaats van een volledige renovatie aan uw trap kunt u er ook voor kiezen om uw trap te laten bekleden. Met het bekleden van de trap word er een nieuwe deklaag over de oude trap geplaatst. Dit kunt u laten doen met tapijt, laminaat, vinyl, linoleum of sisal. De kosten van het bekleden van de trap is afhankelijk van de complexiteit, vorm van de trap, het materiaal en het aantal manuren. Bekijk ons portfolio om te zien wat we voor u kunnen betekenen en vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

Trap op maat

Trap op maat

Heeft u een trap in gedachten met speciale voorkeuren? Dan gaan wij dat voor u realiseren! Er zijn talloze mogelijkheden die u kunt bedenken om de perfecte trap voor uw woning of bedrijfspand. Naast de functionaliteit van de trap is het natuurlijk ook niet ongewenst om deze een magnifieke uitstraling te geven. Er zijn een overvloed aan mogelijkheden in materialen en ontwerpen afhankelijk van uw budget. Bent u niet zeker over de mogelijkheden of kosten? Bekijk dan ons portfolio om inspiratie op te doen of schakel onze trappenspecialisten en vraag een offerte aan.

houten trappen

Trapleuningen

De trapleuning is een belangrijke steunpilaar die aan de zijkant van de trap zit gevestigd. Elke trap is anders waardoor het belangrijk is dat u een trapleuning vestigt die past bij het ontwerp van de trap past. Naast het design is het ook belangrijk dat de functionaliteit op zijn plek valt. Het kan natuurlijk zijn dat er ouderen gebruik maken van de trap in de woning of gebouw waardoor hier extra rekening mee moet worden gehouden. Bekijk in ons portfolio het assortiment aan trapleuningen en vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

Trap Trapverlichting

Trapverlichting

Trapverlichting biedt een mooie meerwaarde aan uw trap wat tevens sfeervol en zeer efficiënt kan zijn. Door de trapverlichting kunt u ‘s nachts veilig de trap op en af. de verlichting kan tevens worden gecombineerd met een bewegingssensor, zodat het licht enkel aan en uit gaat wanneer u de trap op of afgaat. Naast de bewegingssensor is het ook mogelijk er een dimmer aan te koppelen. Dit zodat u de gewenste intensiteit van het licht kan instellen. Bekijk ons assortiment om te kijken welke verlichting het beste aansluit bij uw behoeftes en vraag een offerte aan om de verlichting te installeren.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl