Tegelwerken

Tegelwerken kunnen een heerlijke ambiance creëren in uw woonkamer, sanitaire ruimtes, kleedkamer of keuken. Wij kunnen zowel de gewenste wanden als vloeren voor u bekleden met diverse soorten tegels afhankelijk van uw wensen. De tegelwerken kunnen op maat worden gemaakt en geplaatst door onze specialisten waardoor er voor ieder wat wils is. Aanschouw hoe we uw voorgangers hebben kunnen voorzien van de fraaie tegelwerken en doe inspiratie op in onze galerij.

Wilt u uw keuken, woonkamer, badkamer of andere ruimtes laten betegelen? Onze tegelzetters decoreren uw ruimte volledig naar wens!

Vloertegels

Vloertegels

Vloertegels kunnen uw ruimte een luxe, authentieke, natuurlijke of moderne uitstraling geven. De tegels zijn solide en slijtvast waardoor u er jaren van kunt genieten. Naast de vele varianten in kleuren en maten die we u kunnen aanbieden zijn ze ook vrijwel altijd te combineren met een vloerverwarming. Verder zijn de tegels onderhoudsvriendelijk, hittebestendig en uiteraard waterdicht. Bekijk ons assortiment aan tegels en vraag voor een exacte prijsopgave naar een offerte.

Wandtegels

Wandtegels

Wandtegels zijn een goede optie om uw badkamer, keuken of hal mee te decoreren. Deze duurzame manier van bekleding is beschikbaar in veel verschillende kleuren, maten en materialen. De tegels bieden het voordeel dat ze slijtvast, hittebestendig en onderhoudsvriendelijk zijn waardoor u er nog vele jaren van kunt genieten. tevens is het ook mogelijk de wandtegels te voorzien van wandverwarming. Doe inspiratie op in ons assortiment een vraag voor een exacte prijsopgave naar een offerte.

onderhoud tegels

Onderhoud tegels

Onderhoud aan uw vloer- en wandtegels zorgen ervoor dat u langer van kunt genieten. Ondanks dat de tegels onderhoudsvriendelijk zijn is dit geen leuke klus, maar adviseren wij dit wel te doen. In verloop van de tijd is het mogelijk dat er kalkaanslag zich ontwikkeld op de badkamertegels of dat de tegels vet worden in de keuken. Er zijn verschillende schoonmaakmiddelen waar u dit mee kunt realiseren, maar houdt rekening met de stoffen die zitten in de schoonmaakmiddelen. Sommige schoonmaakmiddelen zijn niet geschikt voor elke tegel waardoor er vlekken in uw tegelwerk kunnen ontstaan. Bekijk ons assortiment aan schoonmaakmiddelen en bestel de juiste producten voor de klus.

Graniettegels

Granieten tegels

Graniet is een van de meest bekende steensoorten, omdat hier vaak ook aanrechtbladen van worden gemaakt. Echter is de steensoort ook prima geschikt als vloer of wandbekleding. Graniet bestaat uit mineralen die verantwoordelijk zijn voor de kleur en straalt werkelijk luxe uit. Verder is graniet een van de duurzaamste steensoorten dat krasbestendig, hittebestendig, vorstbestendig en kan afgewerkt worden met en glanzende, doffe of ruwe oppervlakte. Bekijk ons ruime assortiment aan graniettegels en vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

coming soon

Houtlook tegels

Houtlooktegels bieden alle voordelen van een houten ondergrond en zijn niet van echt te onderscheiden. De tegels zijn gemaakt van keramiek waardoor ze duurzamer zijn dan echt hout, waterbestendig, onderhoudsvriendelijk zijn en niet kraken. De houtlook modellen zijn er in diverse modellen en tinten afhankelijk van uw persoonlijke smaak. U kunt er voor kiezen om de houtlook tegels enkel te bestellen of ook te laten plaatsen. Vraag naar offerte voor een exacte prijsopgave en breng met de houtlook tegels de warme sfeer in huis.

kalksteen

Kalkstenen tegels

Kalksteen is een duurzame natuursteen wat zich heeft ontwikkeld door de druk dat zich heeft uitgeoefend op kalkhoudende stoffelijke overblijfselen. De steensoort is verkrijgbaar in een aantal lichte varianten wat een warme, open ambiance creëert in de kamer.

keramiek tegels

Keramiek tegels

Keramiek is een materiaal dat wordt gemaakt uit klei. In de Griekse tijd werd dit gebruikt op potten te maken, maar tegenwoordig zijn er allerlei toepassingen voor keramiek. De kleitegels worden in een hoogoven gestopt waardoor ze zich omvormen tot de keramiek tegels. Bij de productie worden er geen chemische stoffen toegepast waardoor dit een milieuvriendelijk product is. na de productie kunnen de tegels worden bedrukt met een print waardoor er talloze vormen en maten beschikbaar zijn. Bekijk ons assortiment een vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

Kwartsiet tegels

Kwartsiet tegels

Kwartsiet is een natuursteen dat met name bestaat uit het mineraal kwarts. De kwartsiet tegels zijn in vele vormen en kleuren beschikbaar en brengt overigens de voordelen met zich mee dat het van nature een hoog antislipgehalte heeft. Verder is de natuursteen zeer duurzaam en slijtvast waardoor u de vloer en wanden uitstekend met dit materiaal kunt bekleden. Bekijk de robuuste soorten kwartsiet tegels in ons assortiment en vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

Leisteen

Leisteen tegels

Leisteen is een van de prachtigste vormen van natuursteen die u kunt gebruiken als wand- of vloerbekleding. De steenvariant bestaat uit een kleisoort dat zich heeft ontwikkeld door de druk die de natuur erop heeft uitgeoefend. De leisteen is in verschillende kleuren en afmetingen beschikbaar. De leisteen is vochtbestendig, blijft stroef als deze nat word en gemakkelijk te bewerken waardoor we alles op maat kunnen maken. Bekijk ons assortiment en vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

Marmeren Tegels

Marmeren tegels

Marmer is een natuursteen dat is ontstaan door de extreem hoge druk in combinatie met hoge temperaturen. Marmer is beschikbaar in een aantal verschillende kleuren door de mineralen die zich bij het proces van ontwikkeling hebben toegevoegd. De structuur van het marmer met de veradering erin verwerkt geeft een prachtige chique uitstraling aan de oppervlakte die u wilt bekleden. Bekijk ons marmeren assortiment en vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

mozaïektegels

Mozaïektegels

Met mozaïektegels haalt u werkelijk een kunstwerk binnen. Met deze eeuwenoude techniek is het nu mogelijk om uw sanitaire ruimte, keuken, woonkamer of andere ruimte te bekleden. De tegels zijn verkrijgbaar in legio kleuren en vormen en in sommige gevallen ook mogelijk om te combineren met vloer- of wandverwarming. De mozaïektegels als geheel stuk worden geplaatst, maar er kunnen ook tegels tussenuit worden gehaald om er een patroon in te ontwikkelen. Bekijk ons assortiment aan mozaïektegels en vraag een offerte aan wanneer u deze wilt laten plaatsen.

natuurstenen tegels

Natuurstenen tegels

Natuurstenen tegels zijn in een aantal varianten beschikbaar en geven uw omgeving een luxe en warme uitstraling. De natuurstenen zijn beschikbaar in diverse vormen, stijlen, afmetingen en afwerkingen. De verschillen in de natuurstenen zitten over het algemeen hardheid, onderhoudsvriendelijkheid en kleur. De natuurstenen zijn zowel beschikbaar voor wanden als vloeren. Bekijk ons assortiment aan natuurstenen en vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

porcelanato tegels

Porcellanato tegels

Porcellanato is eveneens als terracotta een aardgebakken kleisoort. Het verschil hierin is dat er hieraan zand en kleurstoffen aan worden toegevoegd om de tint van de tegel te creëren. De tegels worden onder hoge druk samengeperst waarna ze tweemaal onder hoge tempraturen worden gebakken. Verder zijn de dubbel hardgebakken porcellanato tegels zeer duurzaam, vochtbestendig, vorstbestendig en mogelijk af te werken met een specifieke kleur of dessin. Bekijk ons assortiment aan terracottategels en vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

Steenstrips

Steenstrips

Steenstrips brengen uw wanden werkelijk tot leven met het 3D effect wat ze met zich mee brengen. De steenstrips zijn erg in trend vanwege de luxe of authentieke uitstraling dat het met zich meebrengt afhankelijk van uw wensen. De steenstrips zijn verkrijgbaar in vele varianten in maten, vormen en materialen. Door de dikteverschillen creëert u een in het oog springende wand die een indrukwekkende impressie achterlaten. Bekijk ons assortiment aan steenstrips en vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

Terracotta Tegels

Terracotta tegels

Terracotta is een aardgebakken materiaal van roodbakkende klei wat uw wanden en vloeren een mooie mediterrane sfeer kan gaven. De terracotta tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit, waterdicht, mogelijk te voorzien van een glans of antislip laag en beschikbaar in diverse afmetingen en rood getinte kleuren. Door de eigenschappen van de teraacottategels zijn deze zowel voor binnen als buiten beschikbaar. Bekijk ons assortiment aan terracottategels en vraag voor een exacte prijsopgave naar een offerte.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl