Stukadoorswerk

Bent u van plan om uw muren te behangen of te schilderen, dan is secuur stucwerk een vereiste. Het stucen van wanden en plafonds geeft uw omgeving weer een strak afgewerkte uitstraling. Er zijn verschillende methoden waarop u uw muren of plafond kunt laten stucen afhankelijk van uw wensen. Zodoende kunt u kiezen voor spackspuiten, sausklaar maken, behangklaar maken, raapwerk of sierpleister. Bekijk in ons portfolio hoe we het stuckwerk van uw voorgangers nauwkeurig hebben kunnen realiseren.

Wilt u uw plafond of wanden van uw woning of bedrijfspand sausklaar of behangklaar stucen? Schakel onze specialisten voor professioneel en secuur stucwerk.

Belasting op stukwerk

BTW op stucwerk

Wanneer uw woning ouder is dan 2 jaar profiteert u van het feit dat u slechts 9% btw hoeft te betalen op uw stucwerk. Onder deze regeling vallen het stukadoorswerk, voorbehandelingen, isolatie, behangen, schoonmaken en materialen. Werkzaamheden die niet onder deze regeling vallen zijn het plaatsen van gipswanden, tegelzetten en vloerwerken. Bent u niet zeker of uw stucwerk onder deze regeling valt? Raadpleeg dan onze specialisten.

Kostenplaatje

Kostenplaatje Stukadoren

Wanneer u van plan bent ons als professioneel stukadoor in te schakelen word de prijs bepaald afhankelijk van enkele factoren. Dit is uiteraard het soort stucwerk wat u wilt laten doen, het aantal vierkante meter en de oppervlakte. Voor een specifieke prijsopgave raden wij aan u een offerte aan te vragen bij onze deskundigen.

sausklaar stuken

Behangklaar Stukadoren

Behangklaar stucen vergt minder nauwkeurig werk dan sausklaar stucen. Omdat er een behanglaag over het stucwerk komt, word deze hierachter verborgen. Bij behangklaar stucen worden alle oneffenheden weggewerkt en nadat dit is opgedroogd kunt u er gemakkelijk overheen behangen. Omdat dit stucwerk minder secuur aangebracht hoeft te worden scheelt dit tevens in de kosten.

raapwerk

Raapwerk

Raapwerk is het waterpas maken van plafondwerken en muurwerken. Hierbij word er een extra dikke laag van gipsmortel of specie aangebracht op de oppervlaktes. Dikwijls word deze methode toegepast bij het vervangen of renoveren van badkamers en keukens. Ook kan het bij het verwijderen van een tegelmuur voorkomen dat er onregelmatige groeven ontstaan. In dit geval is raapwerk ook een effectieve manier om te realiseren dat uw muren weer waterpas zijn.

sausklaar stucen

Sausklaar Stukadoren

Met het sausklaar stucen maken uw wanden en muren gereed om beschilderd te worden. Met deze methode zorgen we ervoor dat uw muren egaal worden afgewerkt. Op deze manier zal de wand volledig worden ontdaan van oneffenheden. Deze manier van stucen vergt iets meer tijd doordat het werk zorgvuldig moet worden uitgevoerd, maar daarentegen zult u nog jaren kunnen genieten van het resultaat.

sierpleister

Sierpleister

Wanneer het raapwerk is verricht kunt u er voor kiezen om deze met sierpleisters te verfraaien. Sierpleisters zijn er in diverse soorten, maten en patronen. Dit is een eenvoudige en praktische manier om uw muren af te werken. Tevens kunt u het pleisterwerk in verschillende kleuren verkrijgen waardoor u uzelf schilderwerk kunt besparen. Naast dit voordeel is sierpleister boenvast waardoor het een fluitje van een cent is om schoon te houden.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl