Solatube daglichtsystemen

Solatube daglichtsystemen zijn een nieuwe innovatieve manier om meer natuurlijk daglicht uw woning of bedrijfspand in te krijgen. In de meeste gevallen genieten we allemaal wel van natuurlijk daglicht maar spenderen we toch de meeste tijd binnen. Om uw biologische ritme toch op orde te houden kunt u daarom kiezen voor solatube daglichtsystemen. Deze daglichtsystemen laten natuurlijk daglicht binnen en zijn goed geïsoleerd waardoor ze de kamertemperatuur minimaal beïnvloeden. Bekijk wat we voor u kunnen betekenen en geniet spoedig ook van meer daglicht in uw woning of bedrijfspand.

Solatube daglichtsystemen hebben een minimaal formaat en zorgen voor een maximaal lichtinval. Hierdoor hoeft u geen extra ramen te plaatsen. Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen realiseren.

solatube daglichtsystemen met ventilatie

Solatube daglichtsystemen

Solatube daglichtsystemen zijn een goed alternatief voor dakramen en zijn beschikbaar in verschillende diameters. Naast de efficiëntie van het daglichtsysteem is deze eveneens nog uitbreidbaarheid met verschillende functies. Zo kunt u additioneel er ook nog verlichting of de mogelijkheid tot ventilatie in laten zetten. Laat ons weten wat voor variant u in uw woning of bedrijfspand zou willen laten plaatsen en neem contact op voor een offerte.

solatube daglichtsystemen

Solatube daglichtsystemen met ventilatie

Er zijn een aantal factoren die bijdragen aan de levensduur van uw rieten dak. Allereerst moet de hellingshoek van uw dak in een minimaal aantal graden zijn waardoor neerslag zo snel mogelijk van het dak glijd. Verder is het uiteraard een gegeven dat hoe droger uw dak is, hoe langer de levensduur. Vervolgens is het belangrijk dat u structureel onderhoud laat verrichten aan uw dak. Door de loop van de tijd kan het voorkomen dat er mos en algen de uitstraling van uw dak beïnvloeden. Wanneer u aan al deze voorwaarden voldoet kunt u er van op aan gaan dat u minimaal 25 jaar zorgeloos van uw rieten dak kunt genieten.

solatube daglichtsystemen

Solatube daglichtsystemen i.c.m. verlichting

Een van de varianten daglichtsystemen is de combinatie met verlichting. Omdat het niet de gehele dag licht is, heeft u de mogelijkheid om verlichting te plaatsen in de buis. De binnenkant van het daglichtsysteem kan voorzien worden van LED verlichting en door de weerspiegelende binnenkant ervaart u een maximaal vermogen. Bekijk wat we voor u kunnen betekenen en vraag direct naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

solatube daglichtsystemen

Voordelen solatube daglichtsystemen

U zult merken dat er aanzienlijk veel voordelen zitten aan een daglichtsysteem zodra u deze laat plaatsen. allereerst creëert u met een kleine lichtbuis een maximale lichtinval wat eveneens bijdraagt aan het behouden van een goed biologisch ritme. Verder bespaard u op termijn aan energie en bent u dus ook duurzaam aan het ondernemen. En tot slot zijn er een beperkt aantal bouwwijzigingen nodig waardoor deze snel is geplaatst en lage inbouwkosten heeft.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl