Schilder Werkzaamheden

Bij L-Groep kunnen we al uw schilder werkzaamheden realiseren. Onze missie is dan ook om uw verwachtingen te overtreffen. Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerde organisatie met meer dan 40 jaar ervaring. Voor zowel bedrijven als particulieren zijn bij ons de mogelijkheden onbeperkt en zullen wij u optimaal bedienen door u te ontzorgen van alle randzaken. Door onze 
transparante aanpak zullen we u van begin tot eind meenemen in het proces, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Is uw plafond verkleurd? Of is uw huis of pand toe aan renovatie? Bekijk ons portfolio en laat uw zorgen wegnemen door onze vakbekwame schilders.

behangwerken

Behangwerken

Behangwerk is een efficiënte en praktische manier om wanden af te werken in uw woning of bedrijfspand. Deze populaire vorm van wandafwerkingen zijn zeer bepalend voor de sfeer die u wilt creëren in de ruimte. De mogelijkheden in de behangwerken zijn grenzeloos waardoor het soms kan lijken op een enorme uitdaging. Onze specialisten kunnen u begeleiden in het maken van een rationele keuze. Bekijk de mogelijkheden in ons assortiment en vraag een offerte aan om deze tijdrovende klus uit handen te geven.

binnenschilder

Binnenschilderwerken

Op termijn kan het voorkomen dat verf kan gaan verkleuren of dat er scheurtjes of blaasjes zich ontwikkelen in het schilderwerk. Deze moeten daarom op termijn moeten worden onderhouden om optimaal te kunnen genieten van uw interieur. Onze vakbekwame schilders kunnen u voorzien van passend advies en leveren door de kennis en kunde uiteraard excellent werk. Door onze transparante werkwijze bent u altijd op de hoogte van de status van uw project en staat u nooit voor verassingen.

buitenschilder

Buitenschilderwerken

Om te voorkomen dat uw vastgoed waardeverlies ondergaat is goed onderhoud essentieel. Daarnaast is het uiteraard wenselijk dat uw woning of bedrijfspand een uitstraling heeft om van te genieten. Onze vakbekwame schilders leveren advies en kunnen met hun vaste hand u gegarandeerd voorzien van al uw behoeftes met betrekking tot buitenschilderwerken. Kosten van de werkzaamheden verschillen op basis van wat u wilt laten doen. Vraag een offerte aan en laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen.

Houtrot Oorzaken

Houtrot

Houtrot is een veelvoorkomend probleem in kozijnen, deurposten, kelders, schuren of andere houten elementen. De oorzaak van houtrot is dat er vochtophoping is in het hout dat er voor zorgt dat schimmels zich kunnen ontwikkelen. Door de verschillende weersomstandigheden is het bijna onmogelijk op dit te voorkomen. Wanneer u houtrot constateert is het van groot belang dat u zo spoedig mogelijk actie onderneemt. Twijfelt u of u het houtwerk moet laten repareren of vervangen? Schakel dan onze specialisten om met een deskundig oog naar uw probleem te kijken.

muren en wanden schilderen

Wanden en Plafonds

Het afwerken van uw wanden en plafonds is een taak die secuur uitgevoerd moet worden. Door uw wanden en/of plafonds opnieuw te laten beschilderen kunt u de gewenste ambiance in een kamer realiseren. De wanden en plafonds kunnen door onze vakmannen op elke gewenste manier tegen een scherp tarief worden gerealiseerd. Bekijk onze diensten hieronder en bekijk hoe we uw voorgangers van dienst hebben kunnen zijn.

gevelschilderwerken

Gevelschilderwerken

Uw gevel verduurt dag in dag uit allerlei verschillende weersomstandigheden. Hierdoor kan het zijn dat uw gevel begint te verkleuren en niet meer de gewenste uitstraling heeft. Door de verschillende weersomstandigheden kunnen er bijvoorbeeld scheuren ontstaan of kan er alg aanslag ontstaan. Door onze specialisten uw gevel een nieuwe coating te laten geven kunt u weer jarenlang genieten van een stralend nieuw jasje voor uw woning of bedrijfspand. Bekijk hieronder wat we voor u kunnen realiseren en bekijk hoe we uw voorgangers van dienst hebben kunnen zijn.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl