Riolering

Een verstopte riolering komt altijd op het verkeerde moment, laat dit dus zo snel mogelijk verhelpen! Wanneer u ontdekt dat uw riolering verstopt zit is het van groot belang dat dit zo spoedig mogelijk weer naar behoren werkt. Wanneer u te lang wacht met het verhelpen van uw verstopping kunt u op termijn voor grotere problemen komen te staan. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot stankoverlast, waterschade en andere lekkages.

L-Groep Totaalonderhoud levert vakkundig werk m.b.t. alles op het gebied van bouwkundige werkzaamheden. Bekijk ons portfolio om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

toilet ontstoppen

Toilet ontstoppen

Is toilet verstopt? Laat dit dan zo snel mogelijk verhelpen! Een verstop toilet kan leiden tot stankoverlast en in sommige gevallen zelfs waterschade. Allereerst zou dit probleem kunnen proberen te verhelpen met de welbekende ontstopper. Is het probleem nog steeds niet verholpen? Schakel dan onze specialisten in! Onze professionals kunnen dit probleem in een mum van tijd voor u verhelpen. Neem contact met ons op om dit probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

verstopte gootsteen

Gootsteen ontstoppen

Bij het afwassen kan het voorkomen dat er net iets meer vuil door het afvoerputje word gespoeld dan dat de bedoeling is. Hierdoor kan het zijn dat het sifon of zwanenhals verstopt raakt. Regelmatig onderhoud kan er voor zorgen dat u dit probleem kunt voorkomen. Om dit probleem eerst zelf te proberen te verhelpen kunt u uiteraard gootsteen ontstopper gebruiken. Wanneer dit niet helpt adviseren wij zo spoedig mogelijk onze loodgieters in te schakelen. Onze medewerkers gaan vakkundig te werk en kunnen zelfs de meest hardnekkige opstoppingen verhelpen.

wasbak ontstoppen

Wasbak ontstoppen

Door zeepresten, tandpastaresten, haren tijdens het scheren of andere oorzaken kan het in verloop van tijd voorkomen dat u wasbak verstopt raakt. Regelmatig onderhoud hiervan kan dit voorkomen. Indien dit toch gebeurt zou dit zo snel mogelijk moeten verhelpen om het water weer in een geleidelijk baan weg te leiden naar de afvoer. U zou dit allereerst zelf kunnen proberen op te lossen door een sodaoplossing overnacht te laten staan. Loopt het water dan nog steeds niet soepel weg? Dan adviseren wij onze experts in te schakelen. Onze loodgieters zijn ervaren vakmannen en kunnen elk probleem met betrekking tot ontstoppingen voor u verhelpen.

douche ontstoppen

Douche ontstoppen

Op termijn kan het voorkomen dat uw douche putje verstopt raakt en dat het water niet meer geleidelijk wegloopt. Dit kan komen doordat u tijdens het douchen haren verliest die niet wegspoelen. U kunt allereerst proberen een mengsel met huissoda en heet water in uw douche putje te gieten en overnacht te laten staan. Heeft dit geen effect gehad dan adviseren wij om onze specialisten in te schakelen. Onze loodgieters kunnen u volledig van het probleem verhelpen zodat u binnen de kortste keren weer normaal kunt douchen.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl