Pannendaken

Als kers op de taart wilt u natuurlijk een prachtig dak op uw woning of pand dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Wij kunnen u voorzien van al uw wensen op het gebied van dakreiniging, isolatie, onderhoud, dakreparatie, vervanging van dakpannen en het impregneren van dakpannen. Verder leveren wij passend advies. Onze specialisten die u kunnen begeleiden in de keuze die het meest aansluitend is op uw behoeften. Met de transparante werkwijze die wij hanteren weet u op elk moment wat u kunt verwachten zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Dakpannen vervangen, isoleren, impregneren of repareren? Wij bieden de garantie dat al uw wensen worden gerealiseerd. Kijk verder voor de mogelijkheden!

Materialen en vormen dakpannen

Materialen en vormen

Dakpannen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Om erachter te komen welke vorm en soort dakpannen het meest aansluitend zijn bij uw behoeften is het belangrijk dat u de kenmerken kent van de materialen. Er zijn keramische dakpannen, betonnen dakpannen en kleien dakpannen. Deze zijn verkrijgbaar in holle of platte vormen die een moderne of authentieke look kunnen geven aan uw woning of bedrijfspand.

keramische Dakpannen

Keramische dakpannen

Keramische dakpannen zijn over het algemeen iets duurder dan betonpannen, maar daarentegen is de levensduur langer. De levensduur van betonnen dakpannen is tussen de 35 en 50 jaar waardoor de investering in keramische pannen interessanter word. De levensduur van de keramische dakpannen is namelijk twee keer zo lang waardoor het een betere verhouding heeft op de prijs. Verder zijn de voordelen van de dakpannen dat deze de mooie authentieke look behouden en dat deze recyclebaar zijn, zodat u ook nog eens maatschappelijk verantwoord bent.

betonnen dakpannen

betonnen dakpannen

Betonnen dakpannen zijn voordeliger dan de keramische versie. Dit komt onder andere door het productieproces en de levensduur die gemiddeld gehalveerd is ten opzichte van de keramische. Daarentegen zijn de betonnen dakpannen snel te plaatsen, is er een groot assortiment aan kleuren en vormen en geven ze een moderne look aan het dak. tevens zijn betonnen dakpannen in tegenstelling tot keramische.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl