Metselwerken

Het is belangrijk dat uw metselwerk zo net en secuur mogelijk word afgewerkt om zo lang mogelijk te  genieten van uw huis, gebouw, tuinhuis, garage of andere ornamenten. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in metselwerk, stelwerk, voegwerk, lijmwerk en point masteren. Met de jarenlange ervaring  van onze medewerkers kunnen wij u ervan verzekeren dat al uw metselwerk nauwkeurig word gedaan door onze vakmannen. Bekijk hoe we uw voorgangers van dienst hebben kunnen zijn en vraag naar een offerte.

Metselwerk is een taak die secuur uitgevoerd moet worden. Onze vakmannen kunnen zijn gespecialiseerd in alles met betrekking tot metselwerk.

scheur in muur

Bakstenen vervangen en scheuren herstellen

Zit er een barst in uw muur? Of zijn er stenen die aan het afbrokkelen zijn? Dan is het verstandig dat u dit tijdig laat herstellen! Ondanks dat cement, bakstenen en mortel duurzame producten zijn die vrijwel altijd in uw muur of gevel zijn verwerkt kan het zijn dat deze slijten. Om te voorkomen dat deze werken bezwijken onder het gewicht van het werk doet u er goed aan dit te herstellen. De kosten van herstel zijn afhankelijk van welk soort steen is gebruikt en of er ankerpinnen moeten worden gebruikt wanneer er zich scheuren bevinden in de gevel. Vraag voor een exacte prijsopgave naar een offerte en laat deze kwestie zo snel mogelijk herstellen voor uw eigen veiligheid.

lijmwerken

Lijmwerken

Lijmwerk word toegepast op kalksteenzandblokken voor het opbouwen van dragende en niet dragende wanden. Met kalksteen kunnen er redelijk snel, betaalbaar en eenvoudig muren worden geplaatst in uw woning of pand. Naast deze positieve aspecten kunnen zijn de kalksteenelementen tevens in combinatie met het lijmwerk arbeidsvriendelijk en zorgen weersomstandigheden vaak niet voor vertraging in het bouwproces. De kosten van het lijmwerk zijn onder andere afhankelijk op welke verdieping er gebouwd moet worden, de arbeidsuren, binnen of buitenwerk, isolatie en of er steigerwerk nodig is. vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave en laat uw muren snel en vakkundig opbouwen.

metselwerk

Metselwerken

Bij ons kunt u zowel zakelijk als particulier al uw metselwerken binnen en buiten door ons laten realiseren. Het metselwerk is een taak die niet iedereen kan uitvoeren waardoor wij alleen bekwame gecertificeerde vakmannen aan uw project zullen laten werken. Naast nieuwe metselwerken opzetten kunnen we ook het oude metselwerk renoveren. Tot slot zijn er ook nog bepaalde variaties waarop u het metselwerk kunt laten afwerken. Vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave en laat onze metselaars uw dromen realiseren.

voegen voegwerk

Voegwerken

Ziet u dat het voegwerk van uw muren begint af te brokkelen? Dan hoeft u niet de hele muur opnieuw te laten bouwen, maar kunt u ervoor kiezen om het voegwerk te herstellen. Voor zowel restauratie en renovatie van bestaande muren als nieuwe muren kunnen onze voegers u volledig van dienst zijn. Het voegwerk is de kers op de taart als het gaat om muren dus u wilt er uiteraard verzekerd van zijn dat dit wordt gedaan door vakbekwame voegers. Bekijk uw voorgangers in voorgaande projecten en vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

soorten voegwerk

Soorten voegwerk

Uiteraard zijn er nog vele varianten in de manier van voegwerk waardoor u uw muren, gevels of afscheidingen mee kunt laten afwerken. Onze voegers zijn gespecialiseerd in alle vormen van voegwerk. Zo kunt u platvol-, verdiepte-, schaduw-, bolgeklopte-, gesneden,- teruggehouden of geknipte voegen bij ons in uw muren laten realiseren. De kosten voor het voegwerk is afhankelijk van welke manier u wilt laten toepassen. Vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave en geef uw muur de uitstraling die het verdient.

voegwerken mortel

Voegkleuren mortel

Voegkleuren kunnen uw muren mooi accentueren en met een extravagante kleur worden uw muren of gevelwerken zeker een blikkenvanger. De kleuren waarin het mortel kan worden gemaakt zijn een aantal standaard kleuren, maar kunnen ook zeker op een specifieke kleur worden gemaakt. Echter zal dit vooraf moeten worden vermeld, omdat deze kleur dan speciaal moet worden gemaakt. Bekijk de kleuren die wij direct kunnen gebruiken of doe een aanvraag voor een speciale kleur wanneer u dit wenst.

voegwerken uitslijpen

Voegwerken uitslijpen of uithakken

Wanneer uw voegwerk toe is aan renovatie moet het oude voegwerk worden verwijderd om het nieuwe voegwerk te kunnen plaatsen. Er zijn twee methodes die over het algemeen worden toegepast om dit te realiseren, uithakken of uitslijpen. Bij het uithollen van het voegwerk word dit zo diep mogelijk gedaan, zodat het nieuwe voegwerk zo effectief mogelijk kan presteren. Beide methodes hebben hun voor en nadelen. Bij het uitslijpen van voegwerk komt er meer stof vrij, maar kan dit wel snel en secuur worden gedaan. Bij het uithakken van voegwerk word de meeste stofontwikkeling voorkomen, maar het is een trager proces vanwege het handwerk wat er aan te pas komt. Weet u niet zeker welke methode het best op uw werk aansluit? Laat onze specialisten er dan naar kijken en vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl