Machinale Houtbewerking

Met de machinale houtbewerkingsafdeling kunnen wij alle houtwerken op maat leveren. Hierbij kunt u denken aan balustrades, trappen, kozijnen, deuren en meer. Onze ervaren houtbewerkers zijn specialisten in hun vakgebied waardoor kwaliteit hoog in het vaandel staat. De houtwerken worden gemaakt van FSC gecertificeerd hout waardoor de ecologische voetafdruk tot het minimum word beperkt. Bekijk de werkzaamheden van onze specialisten in ons portfolio en laat onze machinale afdeling weten hoe ze uw wensen werkelijkheid kunnen maken.

Door onze machinale houtbewerkingsplaats kunnen wij al uw wensen realiseren met betrekking tot houtwerken. Bekijk de mogelijkheden en neem contact op voor een offerte.

Timmerfabriek L-Groep

Verantwoord hout

In onze timmerfabriek maken wij expliciet gebruik van verantwoord hout. In ons bedrijf zijn we ons bewust van de klimaatveranderingen die er plaatsvinden waardoor wij onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk proberen te minimaliseren. Wij geven altijd voorkeur aan bedrijven die gecertificeerd hout aanleveren en zullen nooit hout inkopen bij een derde partij. Op het gebied van duurzaam ondernemen willen wij een rolmodel zijn voor de andere organisaties in dezelfde branche.

houten balustrades

Houten balustrades

Een houten balustrade heeft naast de functionaliteit ook de elegante eigenschappen die het met zich mee kan brengen. De houten balustrades zijn mogelijk te plaatsen op overlopen, balkons, trappen, terrassen, veranda’s en meer. De houten balustrades kunnen volledig naar wens worden gerealiseerd en worden tevens van FSC hout gemaakt om de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Bekijk onze voorgaande projecten om inspiratie op te doen en neem contact op om te zien hoe we u van dienst kunnen zijn.

houten deur

Houten deuren

Wilt u een nieuwe deur die niet standaard is? Laat dan een deur op maat maken die aan al uw wensen voldoet. Onze machinale houtbewerkingsafdeling kan er voor zorgen dat alle wensen die u heeft voor uw houten deur kunnen worden gerealiseerd. Verder kunnen de specialisten u ook tips geven op welke manier u de houten deur het beste kunt beveiligen. Voor zowel voordeuren, tuindeuren, achterdeuren en tussendeuren ben u bij ons meer dan welkom. Bekijk de deuren die we voor uw voorganger hebben gerealiseerd en neem contact met ons op want wij laten u niet voor een dichte deur staan.

houten kozijnen

Houten kozijnen

Houten kozijnen kunnen op onze machinale afdeling volledig naar wens op maat worden gerealiseerd. De houten kozijnen bieden teven een hoge isolatiewaarde waardoor u in de winter minder stookkosten zult hebben. Naast raamkozijnen kunnen wij ook deurkozijnen op maat realiseren die eveneens kunnen worden geschilderd in de gewenste kleuren. Bekijk de houten kozijnen die we bij uw voorgangers hebben geplaatst en neem contact op om ook bij u deze prachtige kozijnen te realiseren.

Trap op maat

Houten trappen

Onze machinale houtbewerkingsafdeling kan voor u een volledig nieuwe houten trap op maat realiseren. De trap ligt in de meeste gevallen zeer gecentreerd in uw woning en de uitstraling hiervan draagt bij aan de ambiance in uw woning. Onze specialisten kunnen u helpen in het proces de perfecte houtsoort uit te zoeken dat aansluit op de ambiance die u wilt creëren. Bekijk in ons portfolio wat we voor uw voorgangers hebben kunnen beteken en neem contact op om uw houten trap te realiseren.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl