Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij L-Groep vinden we het belangrijk om duurzaam om te gaan met mens, milieu en maatschappij. Vandaar dat wij als onderneming niet alleen denken vanuit eigen belang, maar ook rekening houden met de maatschappij. Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame technieken om luchtvervuiling te minimaliseren en arbeidsomstandigheden te optimaliseren.

Bijdragen aan de toekomst!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Milieubewustzijn

In onze huisvesting maken wij zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke verlichting. Het bedrijfspand is zo ingericht dat er grote ramen zitten in de ruimtes waardoor er natuurlijk daglicht naar binnen schijnt. Dit is niet alleen milieubewust, maar ook nog eens prettig voor de medewerkers. Door het daglicht efficiënt te gebruiken kunnen de medewerkers zich beter concentreren, is het beter voor het bioritme en werkt het energiebesparend.
Naast dat het bedrijfspand veel natuurlijk licht binnen laat is het gebouw ook goed geïsoleerd. Alle ramen zijn gevestigd met dubbelglas waardoor de stookkosten in de wintermaanden worden verlaagd. Dit verlaagd de CO2 uitstoot wat beter is voor het milieu.
De projecten waar L-Groep aan werkt zijn verspreid over heel Nederland waardoor transport onvermijdelijk is in deze sector. Desondanks houden wij de uitstoot van uitlaatgassen minimaal door regelmatig de bandenspanning van de voertuigen te controleren en te werken met betrouwbare gps systemen. Door het gebruik van de navigatiesystemen word er altijd gebruik gemaakt van de kortste route en word het brandstof verbruik verlaagd. Tot slot zijn de werktijden voor de medewerkers buiten de spitsuren waardoor file word vermijd.

handshake

Maatschappij

Om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij zijn wij ook op dit gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen actief. Wij zijn nauw in samenwerking met overheidsinstanties om kansen te bieden aan die mensen graag weer aan het werk willen. Door kansen aan te bieden willen we deze groep de mogelijkheid geven om te re-integreren.

zonnepanelen

Arbeidsomstandigheden

L-Groep draagt bij aan de gezondheid van de medewerkers door ze hulp te bieden bij het stoppen met roken. Medewerkers van het bedrijf kunnen zich aanmelden voor een laserbehandeling van Smokefree. Op deze manier willen we onze medewerkers positief beïnvloeden en in optimale conditie houden.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl