Lichtstraten

Met de lichtstraten wekt u een prachtige open en strakke uitstraling op in uw woning of bedrijfspand. De lichtstraten die wij voor u kunnen realiseren kunnen op maat gemaakt en zijn beschikbaar in verschillende varianten. U kunt de lichtstraat zo wenselijk maken als u wilt en u kunt kiezen tussen de houten, frameless  of stalen varianten. Bekijk hoe we uw voorgangers hebben kunnen voorzien van onze prachtige lichtstraten en neem contact met ons op om dit ook bij u te realiseren.

Lichtstraten zijn een unieke en duurzame manier om uw woning of bedrijfspand te verlichten. De lichtstraten kunnen worden geplaatst variërend in afmetingen, materialen en vormen.

lessenaars lichtstraat

Lessenaars lichtstraten

Een lessenaar is een lichtstraat met een gekantelde zijde. Deze vorm word in de meeste gevallen toegepast op een plek waar de muur kruist met het plafond. Deze vorm van lichtstraat heeft een strak design en kan voorzien worden van verschillende glassoorten. De lichtstraten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en materialen en worden door ons vakkundig gevestigd aan uw woning of bedrijfspand. Wilt u door ons een lessenaars lichtstraat realiseren? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met onze specialisten.

piramidedak lichtstraat

Piramidedak lichtstraten

Piramidedaken zijn een van de mooiste varianten die licht doorlaten op plaatsen waar normaal geen daglicht naar binnen zou komen. De piramidevorm heeft op elk moment van de dag een goede lichtinval en kan op maat worden geplaatst. Naast het uiterlijk van de lichtstraat is dit ook zeer duurzame manier om op uw energierekening te besparen. Wilt u vakkundige een piramide lichtstraat bij u laten plaatsen? Vraag dan naar een offerte en laat ons weten wat wij voor u kunnen realiseren.

schilddak lichtstraat

Schilddak lichtstraten

de schilddak lichtstraten zorgen voor een mooie lichtinval gedurende de hele dag en wekken een impressieve uitstraling op. door deze vorm van lichtstraten oogt uw woning veel ruimer en bespaard u aanzienlijk op uw energierekening door het natuurlijke daglicht. De lichtstraten kunnen worden voorzien van isolerend glas waardoor tevens de warmte goed binnen houd en de kou buiten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze specialisten en bekijk samen met ons wat we voor u kunnen realiseren.

vlakke lichtstraat

Vlakke lichtstraten

Het verschil tussen een vlakke lichtstraat en lichtkoepel is dat u keuze heeft in een grotere afmeting. Deze vorm van lichtstraten wekt een strak afgewerkte indruk op en heeft een lage opbouwhoogte. De vlakke lichtstraten kunnen worden voorzien van geïsoleerd glas en kunnen worden gerealiseerd in zowel woningen als bedrijven. Naast het mooie visuele beeld draagt het ook bij aan besparing op uw energierekening doordat u minder energie hoeft te gebruiken om de ruimte te verlichten. Wilt u ook een vlakke lichtstraat laten realiseren? Neem dan contact op met onze specialisten en maak in samenspraak een rationele keuze in wat bij u past.

zadeldak lichtstraat

Zadeldak lichtstraten

Een zadeldak lichtstraat is een van de varianten met een prachtige symmetrische uitstraling. Met een zadeldak lichtstraat wekt u een grotere impressie op in uw ruimte en bespaard u aanzienlijk op uw energierekening. De naast het materiaalsoort waar u de lichtstraat mee wilt laten realiseren is het eveneens mogelijk om te kiezen welk glassoort u erin geplaatst wilt hebben. Hiermee kunt u de isolatie van uw woning of bedrijfspand geoptimaliseerd houden. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten en bekijk in samenspraak wat wij voor u kunnen realiseren.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl