Lichtkoepels

Lichtkoepels zijn een mooie innovatie waarmee u uw woning of kantoorpand duurzaam kunt verlichten. De lichtkoepels zijn er in diverse soorten en maten waarmee ze ook verschillende eigenschappen meebrengen. Ze kunnen 30 tot 50% meer duurzaam licht genereren. Afhankelijk van de variant kunt u de ruimte hiermee ventileren en in tegenstelling tot ramen bewaren lichtkoepels uw privacy. Om zeker te zijn welke lichtkoepel het beste aansluit bij uw behoeften adviseren wij om contact op te nemen met onze deskundigen.

Wilt u meer duurzaam licht in woning of bedrijfspand door lichtkoepels te plaatsen? Bekijk ons portfolio om te zien welke het beste bij u past en vraag een offerte aan.

lichtkoepel met anti inbraak

Anti-inbraak op uw lichtkoepels

Elke lichtkoepel word bij ons voorzien van een anti inbraaksysteem om het inbrekers niet te makkelijk te maken. Elke schroef waarmee de lichtkoepel word gevestigd, word voorzien van een anti-diefstal kap. Wilt u extra veilig zijn, maar wel optimaal kunnen genieten van het lichtinval? Dan zou u aansluitend ook nog een anti-inbraakrooster kunnen laten plaatsen. Wilt u meer informatie of direct extra beveiliging laten plaatsen? Neem dan contact op met onze specialisten en zij zullen zo spoedig mogelijk de extra beveiliging bij u plaatsen.

Lichtkoepels

Ventilerende lichtkoepels

Een ventilerende lichtkoepel heeft naast de eigenschappen van een standaard lichtkoepel eveneens de functie dat u de ruimte kunt ventileren. Zo kunt u de lichtkoepel openen. De manier waarop u kunt kiezen om de lichtkoepel te openen kunnen handmatig of elektrisch zijn. Naast de keuze in bediening heeft u uiteraard ook nog de keuze in vormen van glas, vorm en beveiliging. Laat ons weten wat u zou willen laten realiseren en geniet binnenkort van een geventileerde, duurzaam verlichte ruimte. 

Lichtkoepel wanddikte

Verschillende tinten lichtkoepels

U heeft over het algemeen keuze in twee verschillende kleuren lichtkoepels. De eerste is helder. Deze is transparant en zorgt voor maximale lichtinval. De tweede optie is opaal. Deze is wit van kleur, laat gematigd licht door, maar beperkt de warmte die de heldere variant wel doorlaat. De opalen variant word echter vaker gekozen als het gaat om een kleedruimte. Wilt u weten welke variant het beste geschikt zou zijn voor u? neem dan contact op met specialisten en laat de lichtkoepel zo snel mogelijk realiseren op uw dak.

coming soon

Vlakke lichtkoepels

Vlakke lichtkoepels geven naast het extra licht tevens een moderne uitstraling aan de ruimte. De vlakke lichtkoepels zijn er in diverse maatvoeringen met verschillende eigenschappen. Zo kunt u extra aandacht schenken aan welk soort glas u wilt gebruiken, het materiaal of kleur van de afwerking en de zonwering. De prijs van de gewenste lichtkoepel is afhankelijk van de eigenschappen die u er aan wilt toevoegen. Eigenschappen waar u rekening bij moet houden zijn onder andere de uitvoering, het type glas en de (elektrische) zonwering.

lichtkoepel

Wanddikte lichtkoepels

Er zijn vier type wanden waar u uit kunt kiezen op het gebied van uw lichtkoepel. Zo heeft u enkelwandig, dubbelwandig, driewandig en supergeïsoleerd. De enkelwandige is stevig, maar bied geen optimale isolatie. De dubbelwandige is beter geïsoleerd, maar u kunt nog beperkt warmte verliezen. De driewandige lichtkoepel bied een de beste ervaring ten opzichte de eerste twee met betrekking tot bescherming tegen warmte en kou. En tot slot de super geïsoleerde lichtkoepel. Met deze vorm van lichtkoepel zult u nooit last hebben van temperatuur verschillen door de uitstekend isolatie.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl