Kozijnen

Kozijnen zijn er in houten, kunststoffen en aluminium varianten en van zijn essentieel om uw woning goed te isoleren. De verschillende kozijnen dragen bij aan de ambiance die u wilt creëren in uw woning of bedrijfspand. Zo kunnen de houten kozijnen bijdragen aan een warme uitstralen en de aluminium of kunststoffen aan een meer moderne look. Naast de uitstraling is er uiteraard ook een grote variatie in keuze van de beglazing om uw ruimte zo goed mogelijk te isoleren. Bekijk de projecten van uw voorgangers en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn.

Wilt u kozijnen laten plaatsen, vervangen of laten schilderen? Bekijk de mogelijkheden en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn.

aluminium raamkozijn

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn van hoge kwaliteit een geven een moderne, strakke afwerking aan uw ramen. De aluminium kozijnen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en worden vaak toegepast op ramen met grotere oppervlaktes. Naast deze eigenschappen zijn de aluminium kozijnen van zeer licht materiaal, maar ook van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende kleuren. Bekijk uw voorgangers in ons portfolio en laat uw nieuwe aluminium kozijnen plaatsen tegen een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

houten kozijnen

Houten Kozijnen

Met houten kozijnen kunt u een warme authentieke uitstraling geven aan uw woning of bedrijfspand. Dankzij onze afdeling machinale houtbewerking kunnen wij al uw kozijnen op maat en naar gewenste kleur realiseren. Naast het uiterlijk bieden de houten kozijnen tevens een hogere isolatiewaarde dan de kunststof of aluminium kozijnen. Bekijk in ons portfolio hoe we uw voorgangers hebben kunnen voorzien van fraaie houten kozijnen en laat ons weten wat uw wensen zijn, zodat wij ook deze kunnen realiseren.

kozijnen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig zeer populair, uitstekend voor goede isolatie en zeer onderhoudsvriendelijk. De kunststof kozijnen geven een mooie moderne look aan uw woning of bedrijfspand en hebben een lange levensduur. Naast deze eigenschappen zijn ze ook op maat en verschillende kleuren beschikbaar waardoor ze passen bij elk interieur. Bekijk uw voorgangers in ons portfolio en laat ons weten hoe wij uw woning of bedrijfspand de moderne look kunnen geven die het verdient.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl