Klimaatbeheersing

Met klimaatbeheersing kunt u de temperatuur in afgesloten ruimtes volledig naar comfort reguleren. Om dit te doen in uw woning of pand zijn er een aantal factoren die meespelen. Zo speelt de temperatuur, ventilatie en isolatie een rol in het beïnvloeden van het binnenklimaat. Er zijn verschillende manieren waarop u dit kunt verwezenlijken. Onze specialisten weten hier alles vanaf. Laat ons weten hoe wij u in dit proces kunnen begeleiden en vraag direct naar een offerte.

Met klimaatbeheersing kunt u de temperatuur in afgesloten ruimtes volledig naar comfort reguleren. Laat ons weten welke ruimte u hiervan wilt voorzien!

temperatuur

Temperatuur

De temperatuur kan op verschillende manieren worden beïnvloed. Zo kunt u voor het verwarmen van de ruimte kiezen voor vloerverwarming, radiator of airconditioning met verwarmende functie. Iedereen heeft uiteraard zijn persoonlijke voorkeur waarop ze de ruimte verwarmd willen hebben, maar onze experts kunnen u begeleiden in het maken van de duurzaamste keuze. Laat ons weten wat u zou willen laten realiseren en bekijk ook onze pagina’s over vloerverwarmingen, airconditioners en cv-ketels voor meer informatie.

ventilatiesystemen

Ventilatie

Met het ventileren van de ruimte kunt u voortdurend verse lucht laten binnenstromen waardoor uw ruimte altijd is voorzien van voldoende zuurstof. Gezonde frisse lucht draagt bij aan uw welzijn en hierdoor kunt u beter functioneren. Dit maakt het goed ventileren van uw ruimte van essentieel belang. Er zijn een aantal manieren waarop u uw ruimte kunt ventileren. Zo kunt u het simpelweg raam openen, kunt u kiezen voor mechanische ventilatie met een luchtbehandelingskast of een mechanisch ventilatiesysteem met aan- en afvoer van natuurlijke lucht.

isolatie plaatsen

Isolatie

Het isoleren van uw woning of bedrijfspand is het eerste waar u aandacht aan dient te besteden bij klimaatbeheersing. Door goede isolatie garandeert u zichzelf dat de warmte binnen blijft en de kou buiten of visa versa. Bij isolatie kunt u denken aan het soort ramen dat u heeft, de isolatiedekens in de muren of de isolatie van uw vloer. Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen en vraag direct naar een offerte om de isolatie zo snel mogelijk te realiseren.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl