Klanttevredenheid

Bij L-Groep krijgt u altijd de mogelijkheid om een reactie te plaatsen. Wij vinden het leuk wanneer klanten de ervaring met ons als aangenaam hebben ervaren, maar ook opbouwende kritiek nemen wij zeker mee in ons streven naar perfectie.

Laat ons weten wat u van onze werkzaamheden vond en plaats ook een reactie!

L-Groep Totaalonderhoud levert vakkundig werk m.b.t. alles op het gebied van bouwkundige werkzaamheden. Bekijk ons portfolio om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Volg ons op Facebook!

Bekijk onze meest recente projecten ook op onze Facebook pagina! Wij proberen onze facebook regelmatig mogelijk van nieuwe content te voorzien. Hebben wij ook u gelukkig gemaakt? Laat het ons weten! Wij stellen uw reactie zeer op prijs.

Ook op Twitter kunt u onze laatste ontwikkelingen lezen!

Op onze Twitterpagina kunt u onze laatste updates dagelijks volgen! We laten hier onze dagelijkse bezigheden, nieuwe ontwikkelingen en de laatste nieuwtjes zien. Volg ons op dit kanaal om niks te missen!


Bent u nog niet overtuigd van onze kunde en kennis? Lees dan hieronder de recensies van uw voorgangers!

Goedemiddag L-Groep,

Afgelopen vrijdag zijn de werkzaamheden uitgevoerd. Het balkonhek is erg netjes ‘verlengd’ aan beide zijden en de balkonpoot is verplaatst. Dat is erg netjes en naar volle tevredenheid gedaan. Anne en Aad hebben hun werk heel goed gedaan (wederom alle lof voor beide heren!). Zij zijn zeer vakkundig, doen hun werk netjes en vakkundig en ze zijn ook erg prettig in de omgang (rustig, vriendelijk, behulpzaam en met humor).

Fijn dat het balkonhek er nu staat en er mooi uit ziet. Bedankt dat alles naar wens is gedaan.

 05-02-2020
Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl