Keukens

Wanneer u een nieuwe keuken laat plaatsen is het belangrijk dat u er één kiest die past bij de ambiance van uw woning. Bij L-Groep kunnen we al uw wensen met betrekking tot een moderne, industriële, landelijke, design of praktische keuken realiseren. Onze adviseurs kunnen u helpen in het proces van de keuze tot het afwerken hiervan. Verder kunnen wij uiteraard naast gehele keukens ook de keuken gedeeltelijk restaureren. Bekijk uw voorgangers in ons portfolio en neem contact op om te zien hoe wij al uw zorgen uit handen kunnen nemen

De keuken is één van de centrale punten in uw woning waar u dagelijks gebruik van zult maken. Laat u begeleiden om de keuken van uw dromen te realiseren.

Designer keuken

Design keukens

Bij ons is het mogelijk om uw keuken op een geheel unieke manier in te richten tegen scherpe tarieven. De design keukens kunnen onze adviseurs met u doornemen om samen met u de gewenste keuken in te richten. Hierbij bent u volledig vrij in materiaalkeuze en kunnen wij u begeleiden waar nodig. Eveneens als de andere keukens kan deze worden gerealiseerd in moderne of klassieke stijl afhankelijk waar u behoefte aan heeft. Bekijk onze eigen ontworpen modellen bij uw voorgangers en laat ons weten wat uw droomkeuken is om deze samen met u te realiseren.

industriële keuken

Industriële keukens

Wanneer u de keuken en stoer uiterlijk wilt geven is de industriële keuken een interessante optie voor u. de industriële keukens worden over het algemeen afgewerkt met robuuste grove materialen wat bedraagt aan de ambiance dat het uitstraalt. Voor de samenstelling van uw keuken kunt u altijd terecht bij onze adviseurs die u kunnen begeleiden in het proces om de efficiëntie van uw keuken te optimaliseren. Bekijk de industriële keukens die we hebben geplaatst bij uw voorgangers en neem contact op om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Landelijke keuken

Landelijke keukens

De landelijke keukens zijn tijdloos en hiermee haalt u de prachtige bourgondische of platteland sfeer in huis. De landelijke keukens zijn beschikbaar in de moderne versie en klassieke optie afhankelijk van uw wensen en behoeften. Naast de stijl bent u natuurlijk ook vrij in de kleurkeuze om de keuken geheel op uw woning af te stemmen. Met de kleur kunt u de keuken en robuuste of juist een hele open uitstraling geven. Bekijk onze voorgaande projecten om inspiratie op te doen en neem contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Moderne keuken

Moderne keukens

De moderne keukens worden steeds populairder in Nederland en wekken een kalme en overzichtelijke indruk op. De strak afgewerkte moderne keuken is beschikbaar in vele varianten en kleuren. Ook kan deze afgestemd worden op uw wensen en behoeften. De kleuren en materialen die u wilt toevoegen aan uw keuken zullen bijdragen aan de rustige ambiance die u kunt creëren met deze keuken. Laat u inspireren in ons portfolio en laat ons weten hoe onze adviseurs u kunnen begeleiden in het proces om de moderne keuken bij u te realiseren.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl