Installatie werkzaamheden

Problemen met installaties in uw huis of pand? Dat moet zo snel mogelijk verholpen worden! Met onze jarenlange ervaring en specialisaties op het gebied van installatiewerkzaamheden kunnen wij u zeker van dienst zijn. Naast onze snelle service en transparante werkwijze voorzien wij u ook van passend advies. Verder houden wij u op de hoogte gedurende het proces om u zo van alle randzaken te ontzorgen tot dat het installatiesysteem weer naar gewenst werkt. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Is uw cv ketel toe aan vervanging? Zijn er reparaties nodig aan uw water- elektra- gas- of andere installaties? Bekijk uw opties in ons portfolio en laat ons weten wat we voor u kunnen realiseren.

airconditioning

Airconditioning

Slecht slapen? Niet goed kunnen concentreren? Snel geïrriteerd? Allemaal oorzaken die de te hoge temperaturen kunnen in uw ruimte veroorzaken. Het is prettig wanneer u de temperatuur van uw slaapkamer, woonkamer of kantoorruimte zelf in de hand hebt. Dit kunt u doen met mobiele of vaste airconditioningsystemen. Omdat er een talrijk aantal vormen en maten zijn is het mogelijk dat u door de bomen het bos niet meer kunt zien. Laat onze specialisten u begeleiden in een keuze die aansluit op de grote van uw ruimte.

Badkamer Wit

Badkamers

Een badkamer is een essentieel onderdeel van uw woning omdat u er dagelijks gebruik van maakt. Het is de omgeving in uw huis waar u zich volledig op uw gemak wilt voelen. Het is dus ook belangrijk dat deze omgeving tot in de puntjes aan uw wensen voldoet. Wij kunnen u voorzien van het gewenste design en functionaliteit. Door de vele mogelijkheden die u heeft kunnen wij u helpen in het proces een rationele beslissingen te maken in douches, badkamermeubels, toiletten, baden, spiegels, stoomcabines, wastafels, tegels kranen en radiatoren. Bekijk de portfolio’s hieronder om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

elektrische boiler

Boilers

Een boiler is simpel gezegd een vat om het water op temperatuur te brengen, warm water in op te slaan en warm te houden zodat u dit direct kunt gebruiken. Het water in uw boiler word op temperatuur gebracht door uw elektriciteitsvoorziening. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat u even tijdelijk zonder warm water zit. Dit is niet vanwege een lege boiler, maar omdat het even tijd nodig heeft voor het water in de boiler is verwarmd. Om dit probleem te voorkomen kunt u kiezen voor een grotere boiler. Onze specialisten hebben alle kennis en kunde om uw woning of bedrijfspand te voorzien van een boiler op maat. Bekijk hoe we u van dienst kunnen zijn en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

brandmeldinstallatie

Brandmeldinstallatie

Uw wilt uiteraard zoveel mogelijk brandschade voorkomen wanneer dit mocht ontstaan. Om dit te realiseren is een gecertificeerd brandmeldinstallatie een bedachtzame keuze. In bedrijven is dit een vereiste, maar in huizen is dit een verstandige keuze. Naast de installatie van uw BMI wilt u zeker weten dat deze werkt, daarom is het eveneens belangrijk dat u deze periodiek laat controleren. Bekijk de mogelijkheden waarmee we u kunnen voorzien en maak uw woning of bedrijfspand zo brandveilig mogelijk.

zonnepanelen

Duurzame Installatie

Door duurzame installaties te implementeren in uw woning of bedrijfspand kunt u op termijn aanzienlijk besparen op uw energie of gasrekening. Bij duurzame installaties kunt u denken aan warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen, verlichtingen en slimme thermostaten. Naast het feit dat u op termijn zult besparen, bent u ook nog eens milieubewust bezig. Benieuwd welke duurzame installaties bij uw woning of bedrijfspand passen? Neem dan contact op met onze specialisten en vraag direct naar een offerte.

elektra

Elektra

Elektra is werkelijk van essentieel belang deze dagen. Uw telefoon, televisie, verlichting, wasmachine en alle andere huishoudelijke apparaten werken allemaal op elektriciteit. In de meeste gevallen word elektra vanzelfsprekend genomen, maar het is een heel proces wat hierachter zit. Wij kunnen voor zowel bedrijven als particulieren de gehele elektra naar wens installeren. Onze medewerkers gaan professioneel te werk en leveren kwalitatief vakkundig werk af. Bekijk wat wij voor u kunnen realiseren en vraag direct naar een offerte.

gasinstallatie

Gasinstallatie

Aardgas word steeds minder in bedrijven en woningen gebruikt, maar zolang er nog gebruik van word gemaakt dient dit wel goed geïnstalleerd te worden. Uw aardgasinstallatie moet veel aandacht aan worden besteed vanwege de gevaren die het met zich mee kan brengen. Zo kan het voorkomen dat er een gaslek ontstaat bij onzorgvuldige installatie. Hierdoor adviseren wij onze gecertificeerde monteurs in te schakelen. Naast het plaatsen van de gasinstallatie kunt u bij ons ook direct terecht voor onderhoud. Dit is noodzakelijk op periodiek te laten nakijken om onaangename situaties te voorkomen. Bekijk de mogelijkheden en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

cv ketel

Centrale Verwarming

Het hebben van een goed werkende centrale verwarming hebben is een essentieel onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Wij zijn al jaren gespecialiseerd en gecertificeerd in het laten plaatsen, vervangen, repareren of onderhouden van uw centrale verwarming. Ook beschikken wij over de kennis en kunde om advies te geven over welke CV er het meest geschikt is voor uw omgeving. Wij gaan professioneel en transparant te werk waardoor u ten alle tijden weet waar u aan toe bent.

systeemplafond met airconditioning

Klimaatbeheersing

Met klimaatbeheersing kunt u de temperatuur in afgesloten ruimtes volledig naar comfort reguleren. Om dit te doen in uw woning of pand zijn er een aantal factoren die meespelen. Zo speelt de temperatuur, ventilatie en isolatie een rol in het beïnvloeden van het binnenklimaat. Er zijn verschillende manieren waarop u dit kunt verwezenlijken. Onze specialisten weten hier alles vanaf. Laat ons weten hoe wij u in dit proces kunnen begeleiden en vraag direct naar een offerte.

legionellapreventie

Legionellapreventie

De legionellabacterie verspreid zich door lichte nevel in de lucht die bij het inademen schadelijk kunnen zijn. De legionella bacterie kan leiden tot griep, serieuze longontsteking en in alle ernst kunt u hier zelfs aan overlijden. Het is dus van belang dat u dit preventief moet bestrijden. De plaatsen waar legionella het meest voorkomt is in douches, fonteinen, zwembaden, sauna’s en andere vochtige ruimtes. Bij ons kunt u terecht voor legionellapreventie voor elke ruimte en waterinstallatie. Vraag een offerte aan en laat onze adviseurs een legionellapreventieplan opstellen.

luchtbehandeling

Luchtbehandeling

Met luchtbehandeling word bedoeld dat de lucht word gezuiverd zodat de omgeving word voorzien van schone lucht. Met een luchtbehandeling systeem of luchtbehandelingskast worden fijne roetdeeltjes gefilterd en kunt u eveneens de lucht verkoelen of verwarmen. Een optimaal luchtklimaat kan de productiviteit en gezondheid van de medewerkers verbeteren waardoor u bijdraagt aan de verbetering van de arbeidsomstandigheden. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen en geniet ook spoedig van de gezuiverde lucht.

riolering

Riolering

Een verstopte riolering komt altijd op het verkeerde moment, laat dit dus zo snel mogelijk verhelpen! Wanneer u ontdekt dat uw riolering verstopt zit is het van groot belang dat dit zo spoedig mogelijk weer naar behoren werkt. Wanneer u te lang wacht met het verhelpen van uw verstopping kunt u op termijn voor grotere problemen komen te staan. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot stankoverlast, waterschade en andere lekkages.

vloerverwarming

Vloerverwarming

Er zijn een aantal mogelijkheden waarmee u de gewenste ruimte geleidelijk mee kunt verwarmen. Bij L-Groep kunnen we er samen kijken of het aanleggen van een warmwater- of elektrische vloerverwarming het beste aansluit op uw wensen. Voor het plaatsen van een vloerverwarming in een bedrijfspand, badkamer of andere woonruimte kunt u bij ons terecht. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd en gecertificeerd in het installeren van een vloerverwarmingssystemen op alle vloertypes.

warmtepomp

Warmtepompen

Er is steeds meer aandacht voor het verduurzamen van woningen en panden. Om bij te dragen aan de milieubewuste trend is een warmtepomp een uitstekende oplossing. Warmtepompen dragen bij aan besparen op energiekosten, het verlagen van uw ecologische voetafdruk en is een groen alternatief voor uw huidige CV-ketel. Bekijk ons assortiment of schakel onze specialisten in om te bekijken welke warmtepomp het beste aansluit bij uw wensen.

waterinstallatie

Waterinstallatie

Het water in de woningen en bedrijven word vaak vanzelfsprekend gezien maar is in het dagelijks leven niet meer weg te denken. Een betrouwbare waterinstallatie is daarom van cruciaal belang. Een goede waterinstallatie kan legionella voorkomen en daarnaast is snel warm of koud water ook geen overbodige luxe meer. Heeft u problemen met uw waterinstallatie of wilt u een nieuwe laten aanleggen? Bekijk dan in ons portfolio wat we voor u kunnen doen met betrekking tot leidingen fittingen, waterbehandeling systemen of de producten die u op uw waterinstallatie worden aangesloten.

zonneboiler

Zonneboiler

Een zonneboiler is een innovatie waarmee het water in uw woning of bedrijf word verwarmd. Deze methode van verwarmen is duurzaam, milieubewust en u bespaart er mee op uw energierekening. Wanneer u een zonneboiler laat plaatsen heeft u tevens recht een subsidie van 20-45% van de overheid ontvangen. Naast al deze positieve eigenschappen van de zonneboiler stijgt tevens de waarde van uw bedrijfspand of woning. Vraag voor een exacte prijsopgave naar een offerte en laat onze specialisten u begeleiden in een rationele keuze in zonneboilers.

zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn al een hot topic als het draait om milieuvriendelijk energie op te wekken. Zowel zakelijk als particulier is het mogelijk om uw woning of bedrijfspand te verduurzamen door zonnepanelen te plaatsen op het dak. De zonnepanelen zijn er in verschillende vormen, maten en kwaliteiten waardoor er aanzienlijke verschillen kunnen zijn in de kosten en het rendement. Om er zeker van de zijn welke zonnepanelen het meest geschikt voor u adviseren wij één van onze de deskundige in te schakelen.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl