Inbraakpreventie

U wilt natuurlijk geen ongewenste bezoekers in uw woning of bedrijfspand. Het is dus van groot belang dat u zich hierop laat beveiligen. Voorkomen is beter dan genezen, daarom raden wij het aan om een goed inbraakpreventiesysteem te installeren. Geef inbrekers geen kans door middel van onze tips en beveiligingssystemen die onze specialisten bij u kunnen plaatsen. Weet u niet zeker wat u kunt laten plaatsen? Neem dan contact met ons op om te zien hoe wij uw eigendommen zo goed mogelijk kunnen laten beveiligen.

U kunt op veel verschillende manieren uw woning of bedrijfspand laten beveiligen tegen inbraken. Minimaliseer de kans op inbraken door het plaatsen van elektronische- en/of bouwkundige maatregelen.

tips inbraakpreventie

Inbraakpreventietips

Er zijn een aantal gemakkelijke inbraakpreventietips die u kunt volgen om geen slachtoffer te worden van woninginbraak. Allereerst moet u er voor zorgen dat u het niet vermeld op online social media kanalen. Daarnaast kunt u een schakelklok instellen op uw verlichting in huis waardoor het een bewoonde indruk maakt. Verder kunt u ook nog vrienden of kennissen inlichten zodat uw post zich niet ophoopt en zij een oogje in het zeil kunnen houden. Verder is het uiteraard vanzelfsprekend dat u gecertificeerde sloten moet laten plaatsen op uw kozijnen, lichtkoepels en deuren. Wat verder inbrekers kan afschrikken is een automatische tuinverlichting. Deze word geactiveerd wanneer er beweging word geconstateerd door de sensor. Tot slot adviseren wij om waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht te houden voor voorbijgangers.

Alarm code

Alarmsystemen

Helaas is het nog steeds het geval dat er regelmatig word ingebroken in woningen en bedrijfspanden. Met de alarmsystemen die wij plaatsen kunt u zowel uw woning of bedrijf goed beveiligen. De systemen die wij op de gewenste locatie kunnen plaatsen zijn altijd gecertificeerd en worden professioneel geïnstalleerd. Wij kunnen het alarmsysteem volledig op maat maken waardoor u het inbrekers niet te gemakkelijk maakt. Vraag naar de mogelijkheden en wacht niet langer met het beveiligen van uw eigendommen.

Beveiligingscamera

Beveiligingscamera's

Camerabeveiliging is een van de manieren waarmee u uw woning of bedrijfspand mee kunt beveiligen. Er zijn heel veel verschillende vormen van camerasystemen waardoor er voor iedereen wel iets bij zit waarmee u uw eigendommen kunt beveiligen. U kunt uiteraard een replica camera laten plaatsen. Deze werkt niet, maar heeft wel een preventieve werking. Verder zijn er uiteraard ook echte camera’s die wel functioneren. Lees verder op de volgende pagina welke camera’s onze specialisten voor u kunnen installeren.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl