Hemelwaterafvoer

Een hemelwaterafvoer (HWA) of regenwaterafvoersysteem (RWA) is een systeem dat er voor zorgt dat alle neerslag die valt in goede banen word geleid naar een waterreservoir of riolering. Zonder HWA systeem kan de hoeveelheid neerslag een te grote druk creëren op uw dak. De HWA is over het algemeen van PVC, koper, staal, of zink en is verkrijgbaar in een aantal neutrale kleuren die aansluiten bij uw woning. De HWA bestaat uit een assortiment aan onderdelen waardoor het ook mogelijk is slechts een gedeelte vervangen.

Bent u op zoek naar een hemelwaterafvoersysteem dat perfect aansluit bij uw woning of pand? Bekijk ons assortiment en vraag een offerte aan voor een hemelwaterafvoer op maat.

bladafscheider

Bladafscheider

Een aanbouw of uitbouw word vaak verward met elkaar, maar zijn eenvoudig uit elkaar te houden. Wanneer u op zoek bent naar een aanbouw wenst u een volledig nieuwe ruimte zoals een garage, bijkeuken of serre. Wenst u een bestaande ruimte uit te breiden? Dan ben u op zoek naar een uitbouw. Tot slot kunnen we u ook van dienst zijn op het gebied van bijgebouwen. Dit is een gebouw die niet direct in verbinding staat met een deur naar het hoofdgebouw. Bent u nog onzeker over wat u precies wilt? Laat onze specialisten u begeleiden in het maken van een bewuste keuze.

dakkapel reinigen

Dakgoten

Een badkamer is een essentieel onderdeel van uw woning omdat u er dagelijks gebruik van maakt. Het is de omgeving in uw huis waar u zich volledig op uw gemak wilt voelen. Het is dus ook belangrijk dat deze omgeving tot in de puntjes aan uw wensen voldoet. Wij kunnen u voorzien van het gewenste design en functionaliteit. Door de vele mogelijkheden die u heeft kunnen wij u helpen in het proces een rationele beslissingen te maken in douches, badkamermeubels, toiletten, baden, spiegels, stoomcabines, wastafels, tegels kranen en radiatoren. Bekijk de portfolio’s hieronder om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

HWA

HWA buizen en hulpstukken

Het herstellen van het balkon is een veel voorkomend probleem bij de wat oudere woningen en flatgebouwen. Het is belangrijk dat u dit zo snel mogelijk laat behandelen om gevaarlijke situaties te voorkomen. Naast betonrot kunnen er uiteraard ook andere gevallen zoals lekkage, schade of vervanging van uw balustrade. Onze specialisten kunnen u op elke manier van dienst zijn waardoor wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben tegen een scherp tarief. Vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

kiezelbak

Kiezelbakken

Wanneer u merkt dat het betonwerk aan het afbrokkelen is, is het verstandig om dit zo snel mogelijk te herstellen. Betonrot of afbraak van beton kan levensgevaarlijk zijn. Ondanks dat beton een zeer duurzaam materiaal is, adviseren wij om hier echter periodiek onderhoud aan te verrichten. Afhankelijk van de grootte en locatie zijn er verschillende manieren waarop wij deze cosmetische reparaties kunnen uitvoeren. Bekijk hoe we uw voorgangers van dienst zijn geweest een vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl