Hang en Sluitwerk

Voorkomen is beter dan genezen aldus het gezegde. Ga daarom dus voor kwalitatief goed hang en sluitwerk. In 2018 waren er bijna 43.000 meldingen van inbraak. Maak het inbrekers niet te makkelijk zorg er voor dat u gecertificeerd hang en sluitwerk laat plaatsen door specialisten. Onze deskundige zijn gespecialiseerd in het beveiligen van deuren, ramen en poorten voor zowel woningen als panden. Bekijk de mogelijkheden die wij aanbieden in ons assortiment en vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

Beveilig uw deuren, ramen en poorten door gecertificeerd hang en sluitwerk te laten bevestigen. Bekijk de mogelijkheden en houd inbrekers buiten.

Camera beveiliging

Beveiligingscamera's

Met de beveiligingscamera’s kunt u goed in het oog houden wat er rond uw pand of woning gebeurt en schrikt dit inbrekers en andere ongewenste gasten af. hierdoor biedt u extra bescherming aan uw eigendommen en kunt u ongewenste situaties voorkomen. De beveiligingscamera’s zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en aantallen, zodat u precies de gehele omgeving goed in beeld kunt krijgen. De extra functies die mogelijk zijn toe te voegen aan de camera’s zijn nachtzicht, audio-opname, lan- of wifinetwerk en het aantal megapixel van de camera. Bekijk ons assortiment aan camera’s en raadpleeg onze specialisten voor een deskundig advies.

Blusdeken

Blusdekens

Blusdekens zijn een uitstekende manier om brand in een vroeg stadium te doven. Blusdekens blokkeren de zuurstof toevoer waardoor het vuur uiteindelijk zal doven. Blusdekens zijn gemaakt van een brandvertragend materiaal en relatief goedkoop vergeleken met een brandblusser. De blusdekens zijn beschikbaar in verschillende maten en zijn voorzien van een SKH certificaat. Bekijk ons assortiment aan blusdekens en bestel deze om uw omgeving brandveilig te maken.

brandblusser

Brandblussers

Brandblussers zijn er in vele varianten en afhankelijk van wat voor huis of pand is het verplicht een passende brandblusser te hebben. Voor elke ruimte zijn er namelijk bepaalde voorwaarden waaraan een brandblusser moet voldoen. De brandblussers zijn beschikbaar in schuimblussers, poederblussers, CO2 brandblussers en vetbrandblussers. Verder zijn de blussers beschikbaar in verschillende hoeveelheden. Twijfelt u over welke brandblusser u moet aanschaffen? Vraag het onze experts en ontvang specifiek advies voor uw ruimte.

Deurbeslag

Deurbeslag

Deurbeslag is de verzamelnaam voor omtrent deuren. Hierbij kunt u denken aan deurkrukken, deurknoppen, scharnieren, deurspionnen, deurdrangers, deurstoppers, deursloten en nog veel meer. Bij ons kunt u terecht om spullen rond uw deur te bestellen en professioneel te laten plaatsen. Bekijk in ons assortiment waar u naar op zoek bent en laat u ontzorgen door deze onderdelen te laten plaatsen door onze deskundige. Vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

deurbuffer

Deurbuffer

Deurbuffers kunnen schade aan uw muur voorkomen door deze stoppen voordat de deurklink de muur kan raken bij het openslaan van de deur. Stootbuffers zijn in de meeste gevallen volledig van rubber gemaakt waardoor deze de deur op een subtiele manier stoppen. De kosten van een deurstopper zijn redelijk laag en eenvoudig te bevestigen. Verder zijn er enorm veel varianten, zodat er altijd wel een stootbuffer bij zit die aansluit op uw omgeving. Bekijk ons assortiment en bestel deze direct om schade aan uw muur te voorkomen.

deurdranger

Deurdrangers

Deurdrangers voorkomen dat uw deur hard dichtslaat wanneer het tocht. In de deurdrangers zit een vloeistof verwerkt waardoor er druk ontstaat wat er voor zorgt dat dit niet gebeurt. De deurdrangers zijn beschikbaar in de vormen glijarm of paralellearm. Bekijk ons assortiment aan deurdrangers en laat deze door onze vakmannen bevestigen. Vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

Deurknop

Deurknoppen

Wanneer u uw deur net heeft laten beschilderen of u heeft een nieuwe deur geplaatst dat wilt u natuurlijk ook dat de puntjes op de i worden gezet. Een mooie deurknop is een goede optie om hieraan bij te dragen. De deurknoppen zijn in zeer veel varianten beschikbaar waardoor u deur een strakke of sierlijke uitstraling kunt geven. Ook zijn de deurknoppen beschikbaar in veel verschillende materialen waardoor u bij ons altijd zult slagen. Bekijk ons assortiment en bestel de deurknop die bij uw omgeving past.

Deurklink

Deurkrukken

De deurklink opent werkelijk deuren wat het een essentieel onderdeel maakt van uw deur. De deurkrukken zijn er in verschillende soorten, maten en materialen waardoor er voor elk design van de ruimte wel een passend handvat is. de juiste deurklinken op uw deur zijn als de kers op de taart en kunnen tevens geplaatst worden op schild of rozet om deze compleet te maken. Bekijk ons assortiment aan deurklinken en bestel deze om uw deur af te maken

deurscharnieren

Deurscharnieren

Deurscharnieren zorgen ervoor dat u de deur soepel in gebruik kunt nemen en dragen bij aan de uitstraling hiervan. Er zijn verschillende mogelijkheden in de scharnieren afhankelijk van uw wensen en het gewicht van de deur. Zo heeft u keuze in kogellager-, bladpaumelle-, verdekte-, opdekdeur,- doordraai-, en freesmallen scharnieren. Bekijk de verschillende eigenschappen en modellen in ons assortiment.

Hang en sluitwerk

Deursloten

De keuze van een nieuw slot voor de deur is afhankelijk van welk type en welke draairichting uw deur heeft. In de meeste gevallen worden er voor deuren voorzien van cilindersloten die geopend moet worden met een sleutel. Deze sloten zijn uiteraard niet bedoeld voor toiletten of badkamers. Dit zijn vaak eenvoudigere type sloten met mogelijk een mooiere uitstraling. Bekijk de types deursloten in ons assortiment en bestel deze om uw deuren weer veilig achter u te sluiten. Heeft u hulp nodig bij de keuze of het plaatsen van de sloten? Geen probleem! Onze specialisten helpen u graag. Vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

deurspion

Deurspion

Word er aangebeld op een apart tijdstip en kunt u niet goed zien wie er voor de deur staat? Dan word het tijd om een deurspion te overwegen. Met een deurspion weet u altijd wie er voor de deur staat, zodat u een overwegende beslissing kunt maken over of u de deur wilt openen. De deurspionnen zijn beschik in de traditionele variant, maar ook de nieuwe digitale. De digitale versie brengt de voordelen met zich mee doordat u niet meer hoeft te spieken door het kleine gaatje vanwege het beeldscherm en in sommige gevallen is het ook mogelijk de beelden tijdelijk op te slaan. Bekijk ons assortiment aan deurspionnen en optimaliseer de veiligheid van uw woning.

raambeslag

Raambeslag

Raambeslag is de verzamelnaam voor alle producten rondom het hang- en sluitwerk van ramen. Hierbij kunt u denken aan raambomen, espagnoletten, raamkrukken, raamsluitingen, raamuitzetters en raamopeners. Door ons omvangrijke assortiment en kennis kunnen we u voorzien van al uw raambeslag en deze tevens voor u bevestigen. Bekijk ons assortiment en vraag naar een offerte wanneer is iets wilt laten bevestigen.

raambomen

Raambomen

Raambomen dragen bij aan de veiligheid van uw woning door het inbrekers niet gemakkelijk te maken om door het raam in te breken. Raambomen zijn bijzetsloten die worden gevestigd aan de binnenkant van uw raam. Dit maakt uw pand of huis inbraak werend en zorgt ervoor dat inbrekers niet simpelweg met een koevoet naar binnen kunnen dringen. Wanneer u ervoor kiest om raambomen te laten plaatsen adviseren wij er twee te plaatsen per raam. Bekijk ons assortiment aan raambomen en bestel deze zo snel mogelijk om uw huis optimaal te beveiligen tegen ongewenst bezoek.

raamespagnoletten

Raamespagnoletten

Espagnoletten zijn sloten die worden gevestigd aan uw deur of raam en worden bediend met een hendel die in het midden word bevestigd. Door de bediening van de hendel worden er metalen pinnen naar in of uitgeschoven waardoor u het raam of de deur kunt vergrendelen. Een espagnolet word niet meer zo vaak geplaatst, maar kan uw raamwerk weer een mooie authentieke uitstraling geven die past bij het design van uw woning. Bekijk onze spanjoletten in ons assortiment en laat ze door ons vakkundig personeel bij u bevestigen.

coming soon

Raamuitzetters

Met een raamuitzetter kunt u gemakkelijk het raam openen en vastzetten op de gewenste stand om de ruimte te ventileren. De raamuitzetters zijn beschikbaar in de varianten gaatjes-, combi-, of telescopische uitzetters. Verder zijn deze verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waardoor er voldoende keuze is in een raamuitzetter die aansluit bij uw interieur. Bekijk de verschillende raamuitzetters in ons assortiment en laat ons weten of u hulp nodig heeft bij het bevestigen hiervan.

Sloten Vervangen

Sloten vervangen

Heeft u zichzelf buitengesloten doordat uw sleutel is afgebroken? Trekt u bij een nieuwe woning in? Zijn er medewerkers die bij het uit dienst treden de sleutels hebben meegenomen? Dan is het waarschijnlijk verstandig om deze sloten te vervangen om ongewenste situaties te voorkomen. tevens kunt u bij ons de oude sloten door nieuwere gecertificeerde sloten laten vervangen waardoor u woning of bedrijfspand beter beveiligd is. bekijk ons aanbod en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn. Vraag voor een exacte prijsopgave naar een offerte.

coming soon

Stormkettingen

Stormkettingen zijn kettingen die u bevestigd aan de deur om er voor te zorgen dat de deur niet te ver kan openwaaien. De stormkettingen zijn voorzien van een rubber buisje wat er voor zorgt dat het metaal geen krassen achterlaat. De keuze voor juiste stormketting is afhankelijk van het gewicht van de deur. Bekijk ons assortiment om te zien welke stormketting het beste aansluit bij uw behoefte.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl