Glasvervanging

Is uw ruit gebarsten? Door vandalisme beschadigd? Of wilt u uw woning of bedrijfspand duurzamer maken door gebruik te maken van geïsoleerd glas? Bij ons is vrijwel alles mogelijk! De kosten voor het vervangen van uw ramen kunnen zeer uiteen lopen afhankelijk van wat u wilt laten plaatsen. het is verstandig goed na te denken over welk soort ramen u wilt laten plaatsen. Goedkoop glas is in de meeste gevallen niet de meest voordelige optie op de lange termijn. Bekijk hieronder wat voor ruiten wij bij u kunnen realiseren en vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

U kunt uw ramen om verschillende redenen laten vervangen. Bekijk wat wij voor u kunnen realiseren!

draadglas

Draadglas

Draadglas is een vorm van glas dat is verstevigd met metalen draden. Door de bedrading in het glas zorgt dit voor extra veiligheid. Naast de extra veiligheid werken deze ruiten ook inbraak vertragend en brandvertragend. De draadglazen ruiten zijn in verschillende afmetingen en vormen beschikbaar. Bekijk hoe we uw voorgangers van dienst hebben kunnen zijn met het gewapende glas en laat ons weten hoe we uw vensters kunnen voorzien van dit prachtige glas.

dubbel glas

Dubbelglas

Dubbel glas heeft ook wel de benaming thermopane en heeft een beter isolerende functie dan enkelvoudig glas. In het dubbel glas bevind zich namelijk een ruimte die is gevuld met stilstaande lucht wat een isolerend effect met zich meebrengt. Met het thermopane glas kunt u op termijn geld besparen doordat u minder hoeft te stoken om uw ruimte te verwarmen. De prijzen van dubbel glas liggen over het algemeen niet heel hoog, maar u draagt wel bij aan het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand. Vraag naar een offerte en laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn.

gehard glas

Gehard glas

Gehard glas brengt het voordeel met zich mee dat het extra veilig en eveneens stootvast is. Gehard glas word op een speciale manier geproduceerd wat er voor zorgt dat het gemiddeld 5 maal steviger is dan normaal glas. Tevens is dit type glas in verschillende formaten en diktes verkrijgbaar. Gehard glas word over het algemeen toegepast in bushokjes, balustrades en schuifwanden. Echter zijn er meer mogelijkheden waar u gehard glas zou kunnen laten plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden bij onze specialisten en informeer naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

plexiglas

Plexiglas

Bijna overal waar ramen geplaatst kunnen worden, kan er ook gebruik worden gemaakt van plexiglas. Plexiglas is een kunststof materiaal dat op verschillende diktes en vormen kan worden gemaakt. Een aantal toepassingen waar plexiglas word geprefereerd zijn bijvoorbeeld geluidswanden, luifels, kassen, balustrades en tussenwanden. De voordelen van plexiglas is dat het minder zwaar is, eenvoudiger te bewerken en het versplinterd niet zo extreem als normaal glas. Laat ons weten waar u het plexiglas zou willen laten plaatsen en vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl