Gevelschilderwerken

Uw gevel verduurt dag in dag uit allerlei verschillende weersomstandigheden. Hierdoor kan het zijn dat uw gevel begint te verkleuren en niet meer de gewenste uitstraling heeft. Door de verschillende weersomstandigheden kunnen er bijvoorbeeld scheuren ontstaan of kan er alg aanslag ontstaan. Door onze specialisten uw gevel een nieuwe coating te geven kunt u weer jarenlang genieten van een stralend nieuw jasje voor uw woning of bedrijfspand. Bekijk hieronder wat we voor u kunnen realiseren en bekijk hoe we uw voorgangers van dienst hebben kunnen zijn.

Voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers kunnen wij al uw gevelschilderwerken naar wens realiseren!

zakelijk en particulier

Zakelijk of particulier?

Wij kunnen voor zowel particulieren of zakelijke opdrachtgevers realiseren dat uw gevelwerk er weer gloednieuw uitziet. Om u zoveel mogelijk te ontzorgen kunnen onze schilders u adviseren wanneer de beste tijd is om uw gevel van een nieuwe coating te voorzien. In tegenstelling tot binnen schilderwerken zijn er namelijk een aantal factoren die meespelen. Zo moet de vochtigheid van de gevel minimaal zijn, zal er eerst aanslag van weersomstandigheden moeten worden verwijdert en moet de tempratuur buiten optimaal zijn voor zo een goed mogelijke hechting van de verf.

Vergunning

Vergunning voor uw gevelschilderwerk

Voor gevelschilderwerk is het afhankelijk per gemeente of u een vergunning nodig heeft. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kunnen we u uiteraard begeleiden in het proces naar een vergunning. Het is belangrijk dat u dit van te voren heeft aangevraagd om onze vakmannen zo snel mogelijk van start te laten gaan.

Kostenplaatje

Kosten van de gevelschilderwerken

Gevelschilderwerken moeten secuur worden uitgevoerd. De gevel van uw woning of bedrijfspand is namelijk het visitekaartje en wekt de eerste indruk op. Het is dus belangrijk dat u dit laat doen door een ervaren vakman. De kosten voor gevelschilderwerken zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo is de grootte van uw gevel een belangrijke factor, of er nog reparaties of reinigingsmaatregelen moeten worden genomen en het soort verf. Voor een exacte prijsopgave adviseren wij om contact op te nemen zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl