Gasinstallatie

Aardgas word steeds minder in bedrijven en woningen gebruikt, maar zolang er nog gebruik van word gemaakt dient dit wel goed geïnstalleerd te worden. aan Uw aardgasinstallatie moet veel aandacht aan worden besteed vanwege de gevaren die het met zich mee kan brengen. Zo kan het voorkomen dat er een gaslek ontstaat bij onzorgvuldige installatie. Hierdoor adviseren wij onze gecertificeerde monteurs in te schakelen. Naast het plaatsen van de gasinstallatie kunt u bij ons ook direct terecht voor onderhoud. Dit is noodzakelijk om periodiek te laten nakijken om onaangename situaties te voorkomen. Bekijk de mogelijkheden en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Naast het comfort dat gasinstallaties met zich meebrengen kan het ook gevaarlijk zijn. Laat deze werkzaamheden daardoor altijd uitvoeren door onze erkende installateurs!

gasinstallatie

Gasinstallatie

Voor zowel bedrijven als particulieren kunnen wij de volledige gasinstallatie realiseren. Bij installatie word er eveneens direct gecontroleerd op gaslekkages, veilige werking van gasdrukregelaar en gasslangen. Zo bent u er zeker van dat u in de toekomst niet voor verassingen komt te staan. U kunt bij ons ook onderhoud laten doen aan uw gasinstallatie. Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen en vraag direct naar een offerte.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl