Duurzame installaties

Door duurzame installaties te implementeren in uw woning of bedrijfspand kunt u op termijn aanzienlijk besparen op uw energie of gasrekening. Bij duurzame installaties kunt u denken aan warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen, verlichtingen en slimme thermostaten. Naast het feit dat u op termijn zult besparen, bent u ook nog eens milieubewust bezig. Benieuwd welke duurzame installaties bij uw woning of bedrijfspand passen? Neem dan contact op met onze specialisten en vraag direct naar een offerte.

Bij duurzame installaties kunt u denken aan warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen, verlichtingen en meer! Bekijk wat wij voor u kunnen realiseren!

zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn al een hot topic als het draait om milieuvriendelijk energie op te wekken. Zowel zakelijk als particulier is het mogelijk om uw woning of bedrijfspand te verduurzamen door zonnepanelen te plaatsen op het dak. De zonnepanelen zijn er in verschillende vormen, maten en kwaliteiten waardoor er aanzienlijke verschillen kunnen zijn in de kosten en het rendement. Om er zeker van te zijn welke zonnepanelen het meest geschikt voor u adviseren wij één van onze de deskundige in te schakelen.

warmtepomp

Warmtepompen

Er is steeds meer aandacht voor het verduurzamen van woningen en panden. Om bij te dragen aan de milieubewuste trend is een warmtepomp een uitstekende oplossing.  Warmtepompen dragen bij aan besparen op energiekosten, het verlagen van uw ecologische voetafdruk en is een groen alternatief voor uw huidige cv ketel. Bekijk ons assortiment of schakel onze specialisten in om te bekijken welke warmtepomp het beste aansluit bij uw wensen.

zonneboiler

Zonneboiler

Een zonneboiler is een innovatie waarmee het water in uw woning of bedrijf word verwarmd. Deze methode van verwarmen is duurzaam, milieubewust en u bespaart er mee op uw energierekening. Wanneer u een zonneboiler laat plaatsen heeft u tevens recht een subsidie van 20-45% van de overheid ontvangen. Naast al deze positieve eigenschappen van de zonneboiler stijgt tevens de waarde van uw bedrijfspand of woning. Vraag voor een exacte prijsopgave naar een offerte en laat onze specialisten u begeleiden in een rationele keuze in zonneboilers.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl