Onze Diensten

Diensten

Neem een kijkje in onze werkzaamheden en vertel ons hoe wij u van dienst kunnen zijn!

Totaal Onderhoud

Ervaren Specialisten

Bouw Management

L-Groep Bouwbedrijf

Bouwkundige Werkzaamheden

Bij L-Groep kunnen we al uw bouwkundige wensen realiseren. Onze missie is dan ook om uw verwachtingen te overtreffen. Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerde organisatie met meer dan 40 jaar ervaring. Voor zowel bedrijven als particulieren zijn bij ons de mogelijkheden onbeperkt en zullen wij u optimaal bedienen om u te ontzorgen van alle randzaken. Door onze transparante aanpak zullen we u van begin tot eind meenemen in het proces, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

verwarming
toilet
L-Groep Bouwbedrijf

Installatie werkzaamheden

Problemen met installaties in uw huis of pand? Dat moet zo snel mogelijk verholpen worden! Met onze jarenlange ervaring en specialisaties op het gebied van installatiewerkzaamheden kunnen wij u zeker van dienst zijn. Naast onze snelle service en transparante werkwijze voorzien wij u ook van passend advies. Verder houden wij u op de hoogte gedurende het proces om u zo van alle randzaken te ontzorgen tot dat het installatiesysteem weer naar gewenst werkt. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

L-Groep Bouwbedrijf

Schilder Werkzaamheden

Schilderwerken zijn constant onder aanslag van het weer of kunnen beschadigingen oplopen door verschillende omstandigheden. Daarom is onderhoud aan uw woning of bedrijfspand essentieel. Door onze vakbekwame schilders kunt u bij ons terecht voor schilderwerkzaamheden aan muren, plafonds, kozijnen en ander binnen- en buitenschilderwerk. Om uw schilderwerken in optimale conditie te behouden kunnen we u ook voorzien van een passend onderhoudsplan. Neem contact met ons op en laat u verwonderen met een gelikt resultaat.

moderne badkamer