Dakwerkzaamheden

Bij L-Groep kunnen we al uw dakwerken realiseren. Onze missie is dan ook om uw verwachtingen te overtreffen. Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerde organisatie met meer dan 40 jaar ervaring. Voor zowel bedrijven als particulieren zijn bij ons de mogelijkheden onbeperkt en zullen wij u optimaal bedienen door u te ontzorgen van alle randzaken. Door onze transparante aanpak zullen we u van begin tot eind meenemen in het proces, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Voor onderhoud, renovatie, reparatie of andere dakwerkzaamheden kunt u terecht bij onze ervaren dakdekkers. Neem contact op om uw wensen te bespreken!

bitumen daken medewerker

Bitumen Daken

Laat onze experts hun magie uitvoeren en geef uw dak een strak afgewerkt modern design met onze bitumen dakbedekking. De dakleren coating kan door ons op elk gewenste oppervlakte worden gerealiseerd. Zowel bedrijven als particulieren kunnen wij voorzien van passend advies voor het gewenste resultaat. Door onze transparante werkwijze en expertise met betrekking tot dakbedekking kunnen we u begeleiden in het gehele proces vanaf de materiaalkeuze tot de afwerking.

dakramen

Dakramen

Dakramen zijn een goede investering wanneer u meer natuurlijk daglicht naar binnen wilt krijgen op de bovenverdieping. Natuurlijk daglicht is van essentieel belang voor je gezondheid en zorgt ervoor dat uw biologische klok op natuurlijke wijze functioneert. Met de dakramen die wij bij u kunnen realiseren zijn er ook nog verschillende manieren waarop u deze kunt openen en decoreren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de manier waarom u uw dakraam wilt kunnen openen of de lichtinval wilt kunnen reguleren. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen en vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

hemelwaterafvoer

Hemelwaterafvoer

Een hemelwaterafvoer (HWA) of regenwaterafvoersysteem (RWA) is een systeem dat er voor zorgt dat alle neerslag die valt in goede banen word geleid naar een waterreservoir of riolering. Zonder HWA systeem kan de hoeveelheid neerslag een te grote druk creëren op uw dak. De HWA is over het algemeen van PVC, koper, staal, of zink en is verkrijgbaar in een aantal neutrale kleuren die aansluiten bij uw woning. De HWA bestaat uit een assortiment aan onderdelen waardoor het ook mogelijk is slechts een gedeelte vervangen.

Lichtkoepel

Lichtkoepels

Lichtkoepels zijn een mooie innovatie waarmee u uw woning of kantoorpand duurzaam mee kunt verlichten. De lichtkoepels zijn er in diverse soorten en maten waarmee ze ook verschillende eigenschappen meebrengen. Ze kunnen 30 tot 50% meer duurzaam licht genereren, afhankelijk van de variant kunt u de ruimte hiermee ventileren en in tegenstelling tot ramen bewaren lichtkoepels uw privacy. Om zeker te zijn welke lichtkoepel het beste aansluit bij uw behoeften adviseren wij om contact op te nemen met onze deskundigen.

lood en zink

Lood en Zink

Onze specialisten kunnen met lood en zink op vrijwel elk dak plaatsen om zo uw daken een fraaie afwerking te geven. De lood en zinkwerken worden op de daken geplaatst om zo de gevallen neerslag in goede banen af te kunnen voeren. Het lood en zinkwerk word toegepast op de plaatsen waar de dakpannen ophouden. Eveneens schept dit een mooi afgewerkt beeld. Het materiaal is zeer betrouwbaar, bijna onderhoudsvrij, goed te bewerken en duurzaam waardoor u er voor een langere periode gen omkijken meer naar heeft. Voor renovatie of nieuwbouw kunnen wij alles met betrekking tot lood en zinkwerk voor u realiseren. Bekijk de mogelijkheden hieronder en laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Dakpannen daken

Pannendaken

Als kers op de taart wilt u natuurlijk een prachtig dak op uw woning of pand dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Wij kunnen u voorzien van al uw wensen op het gebied van dakreiniging, isolatie, onderhoud, dakreparatie, vervanging van dakpannen en het impregneren van dakpannen. Verder leveren wij passend advies van onze specialisten die u kunnen begeleiden in de keuze die het meest aansluitend is op uw behoeften. Met de transparante werkwijze die wij hanteren weet u op elk moment wat u kunt verwachten zodat u niet voor verassingen komt te staan.

rieten daken

Rieten Daken

Met een rieten dak zet u werkelijk de andere woningen in uw omgeving in de schaduw. Deze blikvanger kunnen wij op vrijwel elk dak plaatsen en maakt uw onderkomen werkelijk een juweeltje. De rieten daken zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waterdicht, redelijk duurzaam en uiteraard zeer authentiek. Naast het plaatsen van uw rieten dak kunnen wij u ook voorzien van het onderhoud hiervan om de kwaliteit en uitstraling te waarborgen. Bekijk onze voorgaande projecten en neem contact op om ook bij u dit unieke dak te plaatsen.

solatube daglichtsystemen

Solatube Daglichtsystemen

Een van de varianten daglichtsystemen is de combinatie met verlichting. Omdat het niet de gehele dag licht is, heeft u de mogelijkheid om verlichting te plaatsen in de buis. De binnenkant van het daglichtsysteem kan voorzien worden van LED verlichting en door de weerspiegelende binnenkant ervaart u een maximaal vermogen. Bekijk wat we voor u kunnen betekenen en vraag direct naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

zadeldak lichtstraat

Lichtstraten

Met de lichtstraten wekt u een prachtige open en strakke uitstraling op in uw woning of bedrijfspand. De lichtstraten die wij voor u kunnen realiseren kunnen op maat gemaakt en zijn beschikbaar in verschillende varianten. U kunt de lichtstraat zo wenselijk maken als u wilt en u kunt kiezen tussen de houten, frameless of stalen varianten. Bekijk hoe we uw voorgangers hebben kunnen voorzien van onze prachtige lichtstraten en neem contact met ons op om dit ook bij u te realiseren.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl