Dakramen

Dakramen zijn een goede investering wanneer u meer natuurlijk daglicht naar binnen wilt krijgen op de bovenverdieping. Natuurlijk daglicht is van essentieel belang voor je gezondheid en zorgt ervoor dat uw biologische klok op natuurlijke wijze functioneert. Met de dakramen die wij bij u kunnen realiseren zijn er ook nog verschillende manieren waarop u deze kunt openen en decoreren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de manier waarom u uw dakraam wilt kunnen openen of de lichtinval wilt kunnen reguleren. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen en vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

De dakramen zijn beschikbaar in verschillende maten en ook verschillende materialen. Zo heeft in de meeste gevallen keus in materialen zoals houten, aluminium en kunststof ramen!

tuimeldakraam

standaard tuimeldakraam

Met een tuimeldakraam kunt u een mooie lichtinval in de ruimte creëren. Deze ruimte kunt u door de tuimelfunctie eveneens voorzien met frisse lucht. Het tuimeldakraam is verkrijgbaar in verschillende varianten afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur qua materiaal.  De kosten van uw tuimelraam zijn hier eveneens afhankelijk van, maar dient u ook rekening te houden met het onderhoud hiervan op langere termijn. Bekijk wat wij voor uw voorgangers hebben kunnen realiseren en vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

uitzet tuimelvenster

Uitzettuimelvenster

Het verschil tussen een tuimel dakraam en tuimelvenster is de manier waarop deze kan worden geopend. Een tuimel dakraam heeft de bevestiging in het midden waardoor u het raam kunt kantelen. Daarentegen heeft uitzet tuimelvenster zit vast aan de bovenzijde waardoor u het gehele raam kunt openen. Eveneens als het standaard tuimeldakraam kunt u hierbij kiezen voor verschillende varianten in materialen en decoraties. Bekijk de mogelijkheden en vraag direct naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

verhoogde tuimelas

Verhoogde tuimelas

De laatste variant in het dakraam met tuimelas, is de verhoogde tuimelas. Hierbij zit de functie waarmee u het raam kunt kantelen aan de bovenzijde van het raam. Het verhoogde tuimelas dakraam kan worden gemaakt van verschillende materialen afhankelijk van uw wensen en behoeften. Creëer ook bij u met het verhoogde tuimelas een mooie ambiance en lichtinval op uw bovenverdieping. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact op voor een offerte.

jaloezieen

Raamdecoratie

Er zijn verschillende varianten van decoraties waarmee u het dakraam kunt voorzien. Naast de decoratieve eigenschappen kunt u hiermee ook het lichtinval bepalen of de veiligheid verhogen. Zo heeft u mogelijkheden in rolgordijnen, jaloezieën, insecthorren, buitenzonwering en rolluiken. Vraag naar de mogelijkheden en bekijk hoe wij uw dakraam kunnen voorzien van raamdecoratie op maat.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl