Dakopbouw

U hoeft niet altijd te verhuizen voor meer ruimte. U kunt ook ruimer wonen door een extra verdieping te plaatsen op uw woning. Een extra verdieping op uw woning zorgt uiteraard voor meer ruimte en meer lichtinval in uw woning of bedrijfspand. Deze kunnen in verschillende soorten worden gerealiseerd. Zo kunt u kiezen voor een verhogende nok, verlegde nok, plat dak of misschien heeft u wel iets ander in gedachte. Wij leveren maatwerk waardoor al uw wensen kunnen worden gerealiseerd!

Voor zowel prefab als op maat dakopbouwen kunt u bij ons terecht. bekijk de mogelijkheden en laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn!

dakisolatie

Dakisolatie

Een aanbouw of uitbouw word vaak verward met elkaar, maar zijn eenvoudig uit elkaar te houden. Wanneer u op zoek bent naar een aanbouw wenst u een volledig nieuwe ruimte zoals een garage, bijkeuken of serre. Wenst u een bestaande ruimte uit te breiden? Dan ben u op zoek naar een uitbouw. Tot slot kunnen we u ook van dienst zijn op het gebied van bijgebouwen. Dit is een gebouw die niet direct in verbinding staat met een deur naar het hoofdgebouw. Bent u nog onzeker over wat u precies wilt? Laat onze specialisten u begeleiden in het maken van een bewuste keuze.

Dakopbouw

Dakopbouw

Een badkamer is een essentieel onderdeel van uw woning omdat u er dagelijks gebruik van maakt. Het is de omgeving in uw huis waar u zich volledig op uw gemak wilt voelen. Het is dus ook belangrijk dat deze omgeving tot in de puntjes aan uw wensen voldoet. Wij kunnen u voorzien van het gewenste design en functionaliteit. Door de vele mogelijkheden die u heeft kunnen wij u helpen in het proces een rationele beslissingen te maken in douches, badkamermeubels, toiletten, baden, spiegels, stoomcabines, wastafels, tegels kranen en radiatoren. Bekijk de portfolio’s hieronder om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

groene daken

Groene daken

Het herstellen van het balkon is een veel voorkomend probleem bij de wat oudere woningen en flatgebouwen. Het is belangrijk dat u dit zo snel mogelijk laat behandelen om gevaarlijke situaties te voorkomen. Naast betonrot kunnen er uiteraard ook andere gevallen zoals lekkage, schade of vervanging van uw balustrade. Onze specialisten kunnen u op elke manier van dienst zijn waardoor wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben tegen een scherp tarief. Vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

Kostenplaatje

kosten dakopbouw

Wanneer u merkt dat het betonwerk aan het afbrokkelen is, is het verstandig om dit zo snel mogelijk te herstellen. Betonrot of afbraak van beton kan levensgevaarlijk zijn. Ondanks dat beton een zeer duurzaam materiaal is, adviseren wij om hier echter periodiek onderhoud aan te verrichten. Afhankelijk van de grootte en locatie zijn er verschillende manieren waarop wij deze cosmetische reparaties kunnen uitvoeren. Bekijk hoe we uw voorgangers van dienst zijn geweest een vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

dakopbouw voordelen

voordelen dakopbouw

Een dakkapel laten plaatsen is vaak niet de makkelijkste opgave en er zijn redelijk wat punten waar u rekening mee moet houden. Zo dient u extra rekening te houden met of u een geprefabriceerde dakkapel wilt, een dakkapel op maat en of u een vergunning nodig heeft. Verder zijn er ook nog de variaties in modellen waar u uit kunt kiezen afhankelijk van de grote van uw dak. Vraag een offerte aan bij onze specialisten en bespreek de mogelijkheden.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl