Wilt u meer licht, ruimte of gewoon meer uitzicht vanaf de zolder? Laat een dakkapel op maat plaatsen om de ruimte volledig te optimaliseren.

dakkapel met balkon

Dakkapel met balkon

Bent u een werkelijk ochtendmens? Dan kunt u zichzelf waarschijnlijk al zien zitten op uw balkonnetje met een overheerlijk bakje koffie. Met een dakkapel met balkon krijgt u naast deze blikvanger meer daglicht naar binnen, creëert u meer ruimte en kunt u de ruimte snel en gemakkelijk ventileren. Naast te efficiënte voordelen stijgt uw woningwaarde uiteraard ook aanzienlijk. Om een dakkapel met balkon te laten plaatsen heeft u in alle gevallen en vergunning nodig en is het niet mogelijk om deze in een prefab model te krijgen. Omdat het plaatsen van een dakkapel met balkon maatwerk is adviseren wij u een offerte op te vragen bij onze deskundigen voor een exacte prijsopgave.

dakkapel met dakpannen

Dakkapel met dakpannen

Wanneer u voldoende ruimte heeft op uw dak kunt u ervoor kiezen om een dakkapel met dakpannen te plaatsen. Een dakkapel met dakpannen is echter wel altijd vergunning plichtig. Een dakkapel met dakpannen geeft uw woning een moderne uitstraling en deze valt mooi samen met de rest van uw dak.

dakkapel met deur

dakkapel met deur

Een dakkapel met deur verrijkt uw zolder met een enorme hoeveelheid aan licht, zorgt ervoor dat de kamer er ruimer uitziet en kunt u de kamer gemakkelijk snel ventileren. Naast de efficiënte voordelen zorgt een dakkapel met deur voor een stijging in de woningwaarde. Een dakkapel met deur word ook wel een Frans balkon genoemd. Naast de vele voordelen attenderen wij u erop dat deze dakkapellen inbraakgevoelig zijn. Houdt er dus rekening mee dat goede sloten in dit geval geen overbodige luxe zijn. Bekijk ons assortiment voor de mogelijkheden en vraag voor een exacte prijsopgave een offerte aan.

dakkapel reinigen

Dakkapel reinigen

Het is belangrijk dat u periodiek onderhoud verricht aan uw dakkapel om hier zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Vaak word het reinigen van het dakkapel over het hoofd gezien vanwege de lastige hoeken en de hoogte. Met het reinigen van uw dakkapel voorkomt u groene aanslag, schimmelvorming en houtrot. Wij kunnen deze lastige klus op een zorgvuldige manier voor u oplossen tegen scherpe tarieven. De kosten voor het reinigen van uw dakkapel zijn afhankelijk van het aantal dakkapellen. Bekijk de tarieven hieronder of vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

Houten / Houtlook Dakkapel

houten/houtlook dakkapellen

De houten dakkapellen kunnen op maat gemaakt worden dankzij onze beschikking over onze machinale houtbewerkingsplaats. De houten dakkapellen geven uw woning een bijzondere en authentieke uitstraling. Vind u echter alleen de houtlook mooi? Dan is er ook de mogelijkheid om kunststof dakkapellen te laten plaatsen met een houtlook. Bekijk ons assortiment om inspiratie op te doen en bekijk de mogelijkheden over hoe we u van dienst kunnen zijn. Voor een exacte prijsopgave adviseren we een offerte op te vragen bij onze deskundigen.

Kostenplaatje

Kosten Dakkapellen

De prijs van een dakkapellen kunnen erg uiteenlopen afhankelijk van de wensen die u hieraan bind. De kosten voor het plaatsen van een dakkapel zijn afhankelijk van de grote, materialen, dakhelling aantal en soort ramen, rolluiken (met afstandsbediening), ventilatieroosters, isolatie en afvoeren. De keuze in materialen zijn over het algemeen houten, polyester of kunststof. Hoewel houten dakkapellen in de meeste gevallen goedkoper zijn, adviseren wij om tevens rekening te houden met de levensduur. Voor de exacte prijs van uw dakkapel raden wij aan een offerte aan te vragen bij onze deskundigen.

kunststof dakkapellen

Kunststof dakkapellen

Kunststof dakkapellen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en word voorzien van een goede warmte- en geluidsisolatie. Naast deze eigenschappen is de kunststof dakkapel ook een goede keuze betreft duurzaamheid, mogelijkheden in kleur en is deze weerbestendig. Verder geeft een kunststof dakkapel uw woning een flinke meerwaarde en voorziet u de zolder van meer natuurlijke verlichting, ruimte. Bekijk ons portfolio voor inspiratie en bekijk in ons assortiment wat we voor u kunnen betekenen. Voor een exacte prijsopgave adviseren we u een offerte op te vragen bij onze deskundigen.

nokverhogende dakkapel

Nokverhogende dakkapel

Een nokverhogende dakkapel geeft uw woning een enorme meerwaarde en vergroot de ruimte op de zolder aanzienlijk. Naast dat de nokverhogende dakkapel meer ruimte creëert, komt er door de ramen tevens veel meer daglicht naar binnen. In tegenstellingen tot sommige dakkapellen is er bij een nokverhogende dakkapellen altijd vergunningen nodig. De nokverhoging kan aan één of beide zijdes van uw dak worden gevestigd. Bij een nokverhogend dakkapel zijn de kosten over het algemeen hoger dan een normaal dakkapel vanwege de omvang van de verbouwing. Bekijk in ons portfolio de mogelijkheden en vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

nokverlegde dakkapel

Nokverlegde dakkapel

Een nokverlegde dakkapel heeft veel weg van een nokverhogend dakkapel, echter zijn er enkele verschillen. Een nokverlegd dakkapel verhoogd in tegenstelling tot de nokverhogende dakkapel slechts aan één zijde van de woning.

prefab dakkapel

Prefab of maatwerk dakkapel

Prefab dakkapellen zijn geprefabriceerde dakkapellen. Dit is vaak de goedkoopste en snelst geplaatste optie in aanschaf. De prefab modellen worden alvorens afgewerkt op onze locatie waarna deze met een kraan op het dak van uw woning word geplaatst. Dit proces kan in de meeste gevallen binnen één dag worden gerealiseerd. Tevens veroorzaakt u minder overlast aan de omwonenden en scheelt dit in het grofvuil. Bekijk onze prefab modellen in ons assortiment en vraag voor een exacte prijsopgave een offerte aan. Met de maatwerk dakkapellen komen er meer randzaken bij kijken. Met de maatwerk dakkapellen kunt u uw eigen specificaties aan toevoegen om deze geheel naar voorkeur inrichten. De maatwerk dakkapellen zijn echter iets duurder en worden op de locatie gerealiseerd. Dit kan in tegenstelling tot de prefab modellen iets meer tijd in beslag nemen, maar is over het algemeen binnen 3 tot maximaal 4 dagen volledig af. voor een exacte prijsopgave van de maatwerk dakkapellen adviseren wij een offerte aan te vragen bij onze deskundige.

Vergunning

Vergunning voor uw dakkapel

In de meeste gevallen dient u één of meerdere vergunningen aan te vragen bij het plaatsen van een dakkapel. Of en welke vergunningen u aan moet vragen is afhankelijk per regio. Wanneer u een dakkapel aan de voorkant van uw woning wilt plaatsen bent u verplicht een vergunning aan te vragen. De kosten voor de vergunning lopen uiteen tussen 200 en 600 euro en het kan tot acht weken duren voordat u uw vergunning krijgt. Na het ontvangen van de vergunning krijgen de buren nog zes weken om bezwaar te tekenen tegen uw verbouwing. Om te zien of u vergunningen dient aan te vragen en welke kunt u een vergunningscheck doen op www.omgevingsloket.nl. Bent u nog steeds niet zeker? Laat dit dan over aan onze specialisten.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl