Algemene Voorwaarden en Certificaten

Bij L-Groep kunnen we al uw bouwkundige wensen realiseren. Onze missie is dan ook om uw verwachtingen te overtreffen. Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerde organisatie met meer dan 40 jaar ervaring. Voor zowel bedrijven als particulieren zijn bij ons de mogelijkheden onbeperkt en zullen wij u optimaal bedienen om u te ontzorgen van alle randzaken. Door onze transparante aanpak zullen we u van begin tot eind meenemen in het proces zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

In onze algemene voorwaarden en certificeringen vind u alle regels waar de opdrachtgever en aannemer aan moeten voldoen.

ISO 9001

ISO 9001 Certificering Van perfectie een gewoonte maken

Het ISO 9001 certificaat is het meest ingezette norm op het gebied van kwaliteitsmanagementsystemen. Het certificaat geeft weer dan wij continue vanuit het management op zoek zijn naar innovatieve manieren om de klanttevredenheid te verbeteren. Wij zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van werkprocessen om de behoeften ven verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen. Het certificaat is voor ons geldig op het gebied van groot onderhoud, realiseren van verbouwingen, restauratieprojecten, kleinschalige nieuwbouw, het aanleggen en onderhouden van technische installaties en gerelateerde loodgieterswerkzaamheden. Wij beheersen deze sinds 2008 werkwijze sinds en ons certificaat is geldig tot december 2020.

VCA Certificering

Het VCA certificaat staat voor veiligheid, gezondheid en milieu checklist aannemers. Het geeft weer dat onze werknemers zijn getraind op het bewustzijn van de gevaren die er op de werkvloer kunnen optreden. Veiligheid staat bij ons voorop en dit word weerspiegeld in de professionaliteit van ons personeel. Wij voldoen aan de eisen van het VCA certificaat op het gebied van realiseren van groot onderhoud, realiseren van verbouwingen, renovatieprojecten, restauratieprojecten, het leveren, aanleggen en onderhouden van technische installaties en hieraan gerelateerde loodgieterswerkzaamheden. Het certificaat is in 2008 voor het eerst verkregen en geldig tot eind 2020.

BouwGarant

Met het certificaat van bouwgarant kunnen wij aantonen dat we een betrouwbare aannemer zijn.  Dit geeft u zekerheid bij uw bouw-, verbouw-, of renovatieprojecten. Met het behalen van het bouwgarantcertificaat bevestigen wij dat we dat we de benodigde ervaring hebben, duidelijk communiceren, beschikken over de benodigde kennis en kunde, tot een geschikte oplossing kunnen komen mochten er klachten zijn en aangesloten staan bij een geschillencommissie. Als aannemersbedrijf worden wij regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie om aan te tonen dat we nog steeds voldoen aan alle eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteitsnormen en betrouwbaarheid.

Beroepsonderwijs Bedrijfsleven Wij leiden vakman op

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans moet krijgen om een specialist te worden in zijn of haar vakgebied. Daarom gebruiken wij ervaren leermeesters om de nieuwe generatie het vakmanschap door te geven. We vinden het belangrijk dat de kwaliteitsstandaard word behouden en geven stagiaires de mogelijkheid om hun diploma te behalen bij een erkend leerbedrijf. Met het diploma kunnen de jonge professionals aantonen dat zij op de hoogte zijn van de actuele vakkennis en wellicht wel direct bij ons in dienst. Hierdoor bieden we ze niet alleen de mogelijkheid om vakkennis op te doen, maar ook na de stageperiode uit te voeren.

Algemene Voorwaarden voor Aanneming van werk 2013 – Bouwend Nederland

In de algemene voorwaarden vind u alles over de rechten en plichten tussen opdrachtgever en aannemer. In dit document kunt u alles vinden met betrekking tot de offerte, overeenkomsten, rechten en plichten van de opdrachtgever en aannemer, kostenverhogende omstandigheden, de betaling, oplevering en onderhoudstermijnen, uitvoeringsduur, aansprakelijkheid en geschillen. Wij hechten ons erg aan de algemene voorwaarde en raden u aan de bekende kleine lettertjes goed door te nemen voor het sluiten van een overeenkomst.

Algemene Leverings-
voorwaarden Installerende Bedrijven

In de algemene leveringsvoorwaarden voor installerende bedrijven vind u alle informatie over de rechten en plichten van de opdrachtgever en aannemers. In de algemene leveringsvoorwaarden staat alles met betrekking tot overeenkomsten, rechten en plichten van de opdrachtgever en aannemer, de verzekering van de opdrachtgever, betalingen en de aansprakelijkheid en garantie. Wij hechten ons erg aan de algemene voorwaarden en raden u aan het document goed door te nemen.

Algemene voorwaarden voor installatiewerk voor consumenten

In de algemene voorwaarden van installatiewerk voor consumenten staat alles met betrekking tot de totstandkoming en uitvoering van de overeenkomst. In de voorwaarden staat alles met betrekking tot het aanbod, de totstandkoming en uitvoering van de overeenkomst, de betaling, de garantie, en de slotbepaling. Wij hechten ons erg aan de algemene voorwaarden en raden u aan het document goed door te nemen.

Algemene voorwaarden voor onderhouds- en service abonnementen voor woning installaties

In de algemene voorwaarde voor onderhouds- en service abonnementen staat alle informatie over de rechten en plichten van de opdrachtgever en installateur. De algemene voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met de consumentenbond, het Konsumenten Kontact en de vereniging eigen huis. In de algemene voorwaarden kunt u alles vinden met betrekking tot de prijs, rechten en plichten van de opdrachtgever en installateur, betalingen en het beëindigen van de overeenkomst.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl