Centrale Verwarming

Het hebben van een goed werkende centrale verwarming hebben is een essentieel onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Wij zijn al jaren gespecialiseerd en gecertificeerd in het laten plaatsen, vervangen, repareren of onderhouden van uw centrale verwarming. Ook beschikken wij over de kennis en kunde om advies te geven over welke CV er het meest geschikt is voor uw omgeving. Wij gaan professioneel en transparant te werk waardoor u ten alle tijden weet waar u aan toe bent.

Een nieuwe centrale verwarming installeren of is de oude toe aan vervanging, reparatie of onderhoud? Neem een kijkje en zie voor u kunnen betekenen.

werking cv ketel

Werking cv-ketel

De cv-ketel is het apparaat dat er voor zorg dat uw centrale verwarming word opgewarmd. De cv-ketel verwarmt het water door middel van aardgas of stookolie. Op het moment dat u de thermometer instelt op temperatuur, activeert dit de cv-ketel. Zodra het water op temperatuur is vloeit het water door de leidingen naar de radiator die de gewenste ruimte verwarmd. Wanneer het water is afgekoeld stroomt deze terug naar de cv-ketel om het circulaire proces rond te maken. Wanneer de ruimte op temperatuur is, word de cv-ketel automatisch uitgeschakeld.

cv ketel duurzaamheid

Duurzaamheid cv-ketel

Een badkamer is een essentieel onderdeel van uw woning omdat u er dagelijks gebruik van maakt. Het is de omgeving in uw huis waar u zich volledig op uw gemak wilt voelen. Het is dus ook belangrijk dat deze omgeving tot in de puntjes aan uw wensen voldoet. Wij kunnen u voorzien van het gewenste design en functionaliteit. Door de vele mogelijkheden die u heeft kunnen wij u helpen in het proces een rationele beslissingen te maken in douches, badkamermeubels, toiletten, baden, spiegels, stoomcabines, wastafels, tegels kranen en radiatoren. Bekijk de portfolio’s hieronder om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Energielabel

energielabel

Het herstellen van het balkon is een veel voorkomend probleem bij de wat oudere woningen en flatgebouwen. Het is belangrijk dat u dit zo snel mogelijk laat behandelen om gevaarlijke situaties te voorkomen. Naast betonrot kunnen er uiteraard ook andere gevallen zoals lekkage, schade of vervanging van uw balustrade. Onze specialisten kunnen u op elke manier van dienst zijn waardoor wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben tegen een scherp tarief. Vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl