Buitenschilderwerken

Om te voorkomen dat uw vastgoed waardeverlies ondergaat is goed onderhoud essentieel. Daarnaast is het uiteraard wenselijk dat uw woning of bedrijfspand een uitstraling heeft om van te genieten. Onze vakbekwame schilders leveren advies en kunnen met hun vaste hand u gegarandeerd voorzien van al uw behoeftes met betrekking tot buitenschilderwerken. Kosten van de werkzaamheden verschillen op basis van wat u wilt laten doen. Vraag een offerte aan en laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen.

Op zoek naar restauratie of onderhoud van buitenschilderwerken aan uw woning of bedrijfspand? Bekijk onze voorgaande projecten en vraag een offerte aan.

Buitenmuren schilderwerk Oestgeest 2

Bakstenen-, houten-, gipsplaten-, of andere muren

De buitenmuren van uw vastgoed zijn bepalend voor de uitstraling die u wilt weergeven aan de buitenwereld. Een moderne of authentieke uitstraling kan ontsierd worden door weersomstandigheden, groene aanslag of scheurtjes en blaasjes in de verf. Onze schilders zijn gecertificeerd, ervaren en werken secuur om uw gewenste eindresultaat te overtreffen. Bekijk ons portfolio voor de mogelijkheden en vraag een offerte aan om uw vastgoed weer de uitstraling te geven die het verdient.

deur schilderen

Deuren schilderen

De deur van uw woning of bedrijfspand is een toonaangevend onderdeel bij binnenkomst. De uitstraling van uw deur bepaald daardoor onder meer de eerste indruk van uw vastgoed. Het is dus bedachtzaam om deze gemiddeld om de vijf jaar te voorzien van een nieuwe verflaag. De kosten van het schilderen van uw deur zijn afhankelijk van de status van uw deur, de materialen en arbeidsuren. Laat u inspireren door ons portfolio en vraag een offerte aan om uw deuren weer een verzorgde uitstraling te geven.

beitsen

Tuinhuis schilderen of beitsen

Uw tuinhuis is vaak het kopstuk van uw tuin en daar wilt u natuurlijk geruime tijd van genieten. Daarom is het van belang dat uw tuinhuis zich bestand houd tegen gebreken die weersomstandigheden en planten kunnen veroorzaken. Wij raden dan ook aan om preventief onderhoud te verrichten door deze te schilderen of beitsen. Onze ervaren schilders kunnen u voorzien van advies op basis van uw behoeften. Neem voor inspiratie een blik in ons portfolio en vraag een offerte aan om uw tuinhuisje weer in het zonnetje te zetten.

Veilig met verf

Veilig met verf

In verf zitten vaak chemische stoffen verwerkt waarmee zorgvuldig moet worden omgegaan. Deze stoffen kunnen namelijk schadelijk zijn voor uw gezondheid en het mileu. Wanneer onze schilders de schilderwerkzaamheden uitvoeren doen zij dit altijd aan de hand van de regels die staan vastgesteld in de Arbowet, zodat de werkzaamheden zo veilig mogelijk worden gedaan. Allereerst zullen onze schilders zich bekend maken met wat voor soort verf ze te maken hebben. Dit doen ze door zorgvuldig het informatieformulier door te nemen dat word geleverd bij de producten die wij bestellen. Vervolgens zullen ze de benodigde veiligheidsmaterialen worden verzameld zoals oogbescherming en/of handschoenen die eveneens voldoen aan de veiligheidsmaatregelen. Tot slot zullen onze schilders te werk volgens de risicobeheersmaatregelen om de gewenste oppervlaktes naar wens te decoreren.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl