Bouwkundige Werkzaamheden

Bij L-Groep kunnen we al uw bouwkundige wensen realiseren. Onze missie is dan ook om uw verwachtingen te overtreffen. Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerde organisatie met meer dan 40 jaar ervaring. Voor zowel bedrijven als particulieren zijn bij ons de mogelijkheden onbeperkt en zullen wij u optimaal bedienen om u te ontzorgen van alle randzaken. Door onze transparante 
aanpak zullen we u van begin tot eind meenemen in het proces, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Zowel prefab als dakkapellen op maat kunnen bij ons worden gerealiseerd.

L-Groep Totaalonderhoud levert vakkundig werk m.b.t. alles op het gebied van bouwkundige werkzaamheden. Bekijk ons portfolio om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw of uitbouw word vaak verward met elkaar, maar zijn eenvoudig uit elkaar te houden. Wanneer u op zoek bent naar een aanbouw wenst u een volledig nieuwe ruimte zoals een garage, bijkeuken of serre. Wenst u een bestaande ruimte uit te breiden? Dan ben u op zoek naar een uitbouw. Tot slot kunnen we u ook van dienst zijn op het gebied van bijgebouwen. Dit is een gebouw die niet direct in verbinding staat met een deur naar het hoofdgebouw. Bent u nog onzeker over wat u precies wilt? Laat onze specialisten u begeleiden in het maken van een bewuste keuze.

Badkamer Wit

Badkamers

Een badkamer is een essentieel onderdeel van uw woning omdat u er dagelijks gebruik van maakt. Het is de omgeving in uw huis waar u zich volledig op uw gemak wilt voelen. Het is dus ook belangrijk dat deze omgeving tot in de puntjes aan uw wensen voldoet. Wij kunnen u voorzien van het gewenste design en functionaliteit. Door de vele mogelijkheden die u heeft kunnen wij u helpen in het proces een rationele beslissingen te maken in douches, badkamermeubels, toiletten, baden, spiegels, stoomcabines, wastafels, tegels kranen en radiatoren. Bekijk de portfolio’s hieronder om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

balkonreparatie

Balkonreparatie

Het herstellen van het balkon is een veel voorkomend probleem bij de wat oudere woningen en flatgebouwen. Het is belangrijk dat u dit zo snel mogelijk laat behandelen om gevaarlijke situaties te voorkomen. Naast betonrot kunnen er uiteraard ook andere gevallen zoals lekkage, schade of vervanging van uw balustrade. Onze specialisten kunnen u op elke manier van dienst zijn waardoor wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben tegen een scherp tarief. Vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

betonreparatie

Betonreparatie

Wanneer u merkt dat het betonwerk aan het afbrokkelen is, is het verstandig om dit zo snel mogelijk te herstellen. Betonrot of afbraak van beton kan levensgevaarlijk zijn. Ondanks dat beton een zeer duurzaam materiaal is, adviseren wij om hier echter periodiek onderhoud aan te verrichten. Afhankelijk van de grootte en locatie zijn er verschillende manieren waarop wij deze cosmetische reparaties kunnen uitvoeren. Bekijk hoe we uw voorgangers van dienst zijn geweest een vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

dakkapellen

Dakkapellen

Een dakkapel laten plaatsen is vaak niet de makkelijkste opgave en er zijn redelijk wat punten waar u rekening mee moet houden. Zo dient u extra rekening te houden met of u een geprefabriceerde dakkapel wilt, een dakkapel op maat en of u een vergunning nodig heeft. Verder zijn er ook nog de variaties in modellen waar u uit kunt kiezen afhankelijk van de grote van uw dak. Vraag een offerte aan bij onze specialisten en bespreek de mogelijkheden.

Dakopbouw

Dakopbouw

U hoeft niet altijd te verhuizen voor meer ruimte. U kunt ook ruimer wonen door een extra verdieping te plaatsen op uw woning. Een extra verdieping op uw woning zorgt uiteraard voor meer ruimte en meer lichtinval in uw woning of bedrijfspand. Deze kunnen in verschillende soorten worden gerealiseerd. Zo kunt u kiezen voor een verhogende nok, verlegde nok, plat dak of misschien heeft u wel iets ander in gedachte. Wij leveren maatwerk waardoor al uw wensen kunnen worden gerealiseerd.

gevelwerken

Gevelwerken

Bij ons is het mogelijk om een nieuwe gevel te plaatsen, te renoveren, reinigen, impregneren of te verankeren. Bekijk de mogelijkheden en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn.

Glasvervanging

Glasvervanging

Is uw ruit gebarsten? Door vandalisme beschadigd? Of wilt u uw woning of bedrijfspand duurzamer maken door gebruik te maken van geïsoleerd glas? Bij ons is vrijwel alles mogelijk! De kosten voor het vervangen van uw ramen kunnen zeer uiteen lopen afhankelijk van wat u wilt laten plaatsen. het is verstandig goed na te denken over welk soort ramen u wilt laten plaatsen. Goedkoop glas is in de meeste gevallen niet de meest voordelige optie op de lange termijn. Bekijk hieronder wat voor ruiten wij bij u kunnen realiseren en vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

hang en sluitwerk

Hang en Sluitwerk

Voorkomen is beter dan genezen aldus het gezegde. Ga daarom dus voor kwalitatief goed hang en sluitwerk. In 2018 waren er bijna 43.000 meldingen van inbraak. Maak het inbrekers niet te makkelijk zorg er voor dat u gecertificeerd hang en sluitwerk laat plaatsen door specialisten. Onze deskundige zijn gespecialiseerd in het beveiligen van deuren, ramen en poorten voor zowel woningen als panden. Bekijk de mogelijkheden die wij aanbieden in ons assortiment en vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

Inbraakpreventie

Inbraakpreventie

U wilt natuurlijk geen ongewenste bezoekers in uw woning of bedrijfspand. Het is dus van groot belang dat u zich hierop laat beveiligen. Voorkomen is beter dan genezen daarom raden wij het aan om een goed inbraakpreventiesysteem te installeren. Geef inbrekers geen kans door middel van de tips en beveiligingssystemen die onze specialisten bij u kunnen plaatsen. Weet u niet zeker wat u kunt laten plaatsen? Neem dan contact met ons op om te zien hoe wij uw eigendommen zo goed mogelijk kunnen beveiligen.

Designer keuken

Keukens

Wanneer u een nieuwe keuken laat plaatsen is het belangrijk dat u er één kiest die past bij de ambiance van uw woning. Bij L-Groep kunnen we al uw wensen met betrekking tot een moderne, industriële, landelijke, design of praktische keuken realiseren. Onze adviseurs kunnen u helpen in het proces van de keuze tot het afwerken hiervan. Verder kunnen wij uiteraard naast gehele keukens ook de keuken gedeeltelijk restaureren. Bekijk uw voorgangers in ons portfolio en neem contact op om te zien hoe wij al uw zorgen uit handen kunnen nemen.

kozijnen

Kozijnen

Kozijnen zijn er in houten, kunststoffen en aluminium varianten en van zijn essentieel om uw woning goed te isoleren. De verschillende kozijnen dragen bij aan de ambiance die u wilt creëren in uw woning of bedrijfspand. Zo kunnen de houten kozijnen bijdragen aan een warme uitstralen en de aluminium of kunststoffen aan een meer moderne look. Naast de uitstraling is er uiteraard ook een grote variatie in keuze van de beglazing om uw ruimte zo goed mogelijk te isoleren. Bekijk de projecten van uw voorgangers en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn.

machinale houtbewerking

Machinale houtbewerking

Met de machinale houtbewerkingsafdeling kunnen wij alle houtwerken op maat leveren. Hierbij kunt u denken aan balustrades, trappen, kozijnen, deuren en meer. Onze ervaren houtbewerkers zijn specialisten in hun vakgebied waardoor kwaliteit hoog in het vaandel staat. De houtwerken worden gemaakt van FSC gecertificeerd hout waardoor de ecologische voetafdruk tot het minimum word beperkt. Bekijk de werkzaamheden van onze specialisten in ons portfolio en laat onze machinale afdeling weten hoe ze uw wensen werkelijkheid kunnen maken.

metselwerken

Metselwerken

Het is belangrijk dat uw metselwerk zo net en secuur mogelijk word afgewerkt om zo lang mogelijk te  genieten van uw huis, gebouw, tuinhuis, garage of andere ornamenten. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in metselwerk, stelwerk, voegwerk, lijmwerk en pointmasteren. Met de jarenlange ervaring  van onze medewerkers kunnen wij u ervan verzekeren dat al uw metselwerk nauwkeurig word gedaan door onze vakmannen. Bekijk hoe we uw voorgangers van dienst hebben kunnen zijn en vraag naar een offerte.

stukadoor

Stukadoren

Bent u van plan om uw muren te behangen of te schilderen, dan is secuur stucwerk een vereiste. Het stucen van wanden en plafonds geeft uw omgeving weer een strak afgewerkte uitstraling. Er zijn verschillende methoden waarop u uw muren of plafond kunt laten stucen afhankelijk van uw wensen. Zodoende kunt u kiezen voor spackspuiten, sausklaar maken, behangklaar maken, raapwerk of sierpleister. Bekijk in ons portfolio hoe we het stuckwerk van uw voorgangers nauwkeurig hebben kunnen realiseren.

tegelwerken

Tegelwerken

Tegelwerken kunnen een heerlijke ambiance creëren in uw woonkamer, sanitaire ruimtes, kleedkamer of keuken. Wij kunnen zowel de gewenste wanden als vloeren voor u bekleden met diverse soorten tegels afhankelijk van uw wensen. De tegelwerken kunnen op maat worden gemaakt en geplaatst door onze specialisten waardoor er voor ieder wat wils is. Aanschouw hoe we uw voorgangers hebben kunnen voorzien van de fraaie tegelwerken en doe inspiratie op in onze galerij.

Trap Trapverlichting

Trappen

De trap in uw woning draag bij aan de ambiance van uw woning of bedrijfspand. Zo kunt u er voor kiezen om deze een moderne, klassieke, stijlvolle of warme look kunt geven. Zo zijn er naast de uitstraling uiteraard ook efficiënte punten war u rekening mee kunt houden zoals extra veiligheid door het aanbrengen van antislip. De mogelijkheden die u kunt toepassen op uw trap gaan de verbeelding te boven. Kijk voor inspiratie in ons portfolio en schakel onze specialisten in om de perfecte trap om maat voor u te realiseren.

verbouw en renovatie

Verbouw en Renovatie

Door onze expertise in verbouwingen en renovaties betreed u uw woning, bedrijfspand of appartement spoedig weer met de grootste glimlach. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij u geruststellen dat we u in al uw behoeften kunnen voorzien. Voor zowel particulieren als bedrijven is onze doelstelling uw verwachtingen te overtreffen en u alle zorg uit handen te nemen. Het vakkundige personeel gaat professioneel en transparant te werk zodat u op elk moment weet waar u aan toe bent.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl