Boilers

Een boiler is simpel gezegd een vat om het water op temperatuur te brengen, warm water in op te slaan en warm te houden zodat u dit direct kunt gebruiken. Het water in uw boiler word op temperatuur gebracht door uw gekozen energiebron. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat u even tijdelijk zonder warm water zit. Dit is niet vanwege een lege boiler, maar omdat het even tijd nodig heeft voor het water in de boiler is verwarmd. Om dit probleem te voorkomen kunt u kiezen voor een grotere boiler. Onze specialisten hebben alle kennis en kunde om uw woning of bedrijfspand te voorzien van een boiler op maat. Bekijk hoe we u van dienst kunnen zijn en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij kunnen u voorzien in alle boilers naar wens. Eveneens kunnen wij u ook advies geven welke boiler het beste zou aansluiten op uw situatie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

gasinstallatie

Gasboiler

Een gasboiler is een van de varianten die u kunt laten installeren door onze monteurs. Wanneer u een gasboiler wilt plaatsen dient u rekening te houden met dat deze moet worden voorzien van een rookgasafvoer en gastoevoer.de gasboilers zijn beschikbaar in verschillende varianten qua uiterlijk en inhoud. Tot slot heeft u ook nog de keuze in een open of gesloten boiler. Het verschil hierin is dat bij een open gasboiler de zuurstof uit de ruimte word gebruikt wat word gebruikt voor de verbranding van het gas. Ben u niet zeker wat voor variant het beste bij u aansluit? Neem dan contact op met onze specialisten en vraag direct naar een offerte.

elektrische boiler

Elektrische boiler

De elektrische variant heeft eveneens als de gasboiler alle verwarmingselementen, maar zonder de gasaanvoer en rookafvoer. Ook kan de elektrische boiler op meerdere locaties worden geïnstalleerd omdat deze zich niet hoeft te bevinden in een geventileerde ruimte. Door een elektrische boiler te laten plaatsen in plaats van een gasboiler zult u op termijn ook nog eens besparen op uw energierekening. Vraag naar de mogelijkheden op het gebied van elektrische boiler en laat deze zo spoedig mogelijk bij u bevestigen.

indirect gestookte boiler

Indirect gestookte boiler

De variant indirect gestookte boilers dienen bevestigd te worden op een solo ketel. Het water dat zich bevind in de ketel word geleid naar de boiler door een warmtewisselaar. Op deze manier word het water indirect opgewarmd. Deze variant boiler kan snel, veel warm water produceren. Heeft u interesse in de indirect gestookte boiler? Neem dan contact op met onze specialisten en wij sluiten een variant bij u aan die volledig op uw behoeften is gebaseerd.

zonneboiler

Zonneboiler

Wanneer u voor de zonneboiler variant kiest bent u zowel aan het besparen als milieubewust te werk aan het gaan. Met deze variant hoeft u namelijk 50% minder energie te gebruiken om uw water op te warmen. Deze zonneboiler werkt het beste in combinatie met een combiketel of warmtepomp. Dit omdat deze op zichzelf niet voldoende warm water zou kunnen generen. Bekijk onze pagina over zonneboilers voor meer informatie of neem direct contact op en vraag naar een offerte.

coming soon

Keukenboiler

Een close-in boiler is een apparaat dat er voor zorgt dat u sneller beschikt over warm water en word geplaatst in de keuken. Deze elektrische boilers zijn beschikbaar met een inhoud tussen de 5 en 15 liter. De keuze in inhoud is afhankelijk van hoe frequent u gebruik maakt van het warm water in de keuken. Onze monteurs kunnen u adviseren over welke keukenboiler het beste aansluit bij uw behoefte en kunnen deze vervolgens vakkundig installeren. Wilt u meer informatie over de keukenboiler of de kosten hiervan? Neem dan contact met ons op en dan zullen onze specialisten al uw overige vragen beantwoorden.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl