Bitumen

Laat onze experts hun magie uitvoeren en geef uw dak een strak afgewerkt modern design met onze bitumen dakbedekking. De dakleren coating kan door ons op elk gewenste oppervlakte worden gerealiseerd. Zowel bedrijven als particulieren kunnen wij voorzien van passend advies voor het gewenste resultaat. Door onze transparante werkwijze en expertise met betrekking tot dakbedekking kunnen we u begeleiden in het gehele proces vanaf de materiaalkeuze tot de afwerking.

Is uw bitumen dakbedekking toe aan vervanging, reparatie of reiniging? Bekijk ons portfolio om te zien hoe we u kunnen voorzien m.b.t. het dakleer.

bitumen daken medewerker

Bitumen daken

Bitumen zijn eenvoudig aan te brengen op vrijwel elke vlakke ondergrond. Het is een stevig mengsel gebaseerd op de grondstof aardolie in combinatie met polyester, glasvlies of kunststofvezels. De leren coating is duurzaam en goed bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden. De schaduwkant van het materiaal is dat de roofing is iets minder goed bestand tegen uv-straling en het een jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig heeft. Daarentegen is het goed te isoleren en zijn de kosten voor het aanbrengen van de bitumen relatief laag.

bitumen rollen

APP Bitumen

App bitumen zijn in tegenstelling tot de SBS bitumen iets minder flexibel. Hierdoor worden deze vaker geplaatst op een ondergrond die minder beïnvloedbaar zijn door weersomstandigheden. Echter hebben de app bitumen een betere weerstand tegen uv-straling ten opzichte van de SBS bitumen. Hierdoor vergen ze minder onderhoud en is de duurzaamheid het hoogst van de twee vormen bitumen. Vooralsnog raden wij u aan onze specialisten in te schakelen bij het maken van een weloverwogen beslissing.

APP bitumen

SBS Bitumen

SBS bitumen zijn een gemodificeerde vorm van de bitumen waaraan een rubberachtige substantie is toegevoegd. Hierdoor is het materiaal elastischer en krijgt het een sterke hechtkracht. Door deze eigenschappen kunnen de bitumen vrijwel op elke ondergrond worden geplaatst, aangezien deze mee rekken of inkrimpen bij de wisselvallige temperaturen. Een aanrader voor de SBS bitumen is om deze te bekleden met grind of kiezels om tegen dat er door uv-straling luchtbellen ontstaan in het dakleer.

onderhoud bitumen daken

Onderhoud bitumen daken

Uw dak word gedurende het jaar belaagd door allerlei soorten weersomstandigheden die de seizoenen met zich meebrengen. Dit maakt het een trekpleister voor algen, mossen en gevogelte dat graag een nest bouwt op de vaak onbetreden oppervlaktes. Dit kan op termijn zorgen voor lekkages, opstoppingen en scheurtjes in het dakwerk. Wij raden het dan ook aan om jaarlijks preventief onderhoud te verrichten. Naast dat uw dak er op deze manier altijd optimaal uitziet, word ook bij goed onderhoud de maximale levensduur behaald.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl