Is er sprake van betonrot of is er schade aan uw betonwerk? Schakel dan onze deskundige in om deze tegen scherpe tarieven in glorie te herstellen.

beton injecteren

Beton injecteren

Bevinden er zich scheuren in het beton en ontstaat er hierdoor lekkage? Dan is het van cruciaal belang dat u dit zo snel mogelijk laat behandelen. Met onze techniek door beton te injecteren kunnen we u volledig uit de brand helpen. Wanneer de scheur zich dieper in het betonwerk bevindt zullen we gebruik maken van een hogedrukinjectiesysteem. Hierbij komt het cement tot diep in de scheur waardoor de constructie volledig wordt gevuld. Wanneer de scheur dichter bij het oppervlak zit zullen we gebruik maken van een lagedrukinjectiesysteem. Hierbij zal de hechtende substantie zich ontwikkelen tot een vaste materie en de constructie weer volledig herstellen. Om dit probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen adviseren wij u een offerte op te vragen bij onze specialisten voor een exacte prijsopgave.

beton protectie

Betonprotectie

Na het reinigen of plaatsen van uw betonconstructie adviseren wij deze te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Om schade of aantasting aan uw betonwerken te voorkomen kunt u ervoor kiezen een beschermlaag aan te brengen op uw betonwerk. Met onze impregneermiddelen bieden wij een vuilwerende coating die de groei van algen stremt, een duurzaam effect heeft en vrijwel onzichtbaar is op de oppervlakte. De kosten voor het aanbrengen van betonprotectie zijn afhankelijk van de arbeidsuren, materiaalgebruik en voorrijkosten. Vraag voor een specifieke prijsopgave naar een offerte en bescherm uw betonwerk.

betonreiniging

Betonreiniging

Op beton kan zich in de loop van de tijd aanslag ophopen wat de aanblik op een constructie vermindert. Algen, graffiti en roestplekken zijn funest voor het aanzicht van gebouwen en huizen waardoor wij adviseren deze periodiek te reinigen. De reinigingsmethode die wij toepassen om uw oppervlaktes weer in ere te herstellen is afhankelijk van het soort beton. desondanks proberen wij altijd een zo milieuvriendelijk mogelijke manier te hanteren. De kosten van de betonreiniging zijn afhankelijk van de voorrijkosten, het materiaalgebruik en de arbeidsuren. Vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave en geef uw betonwerk de uitstraling die het verdient.

betonreparatie

betonvloer repareren

Wanneer u merkt dat het betonwerk aan het afbrokkelen is, is het verstandig om dit zo snel mogelijk te herstellen. Betonrot of afbraak van beton kan levensgevaarlijk zijn. Ondanks dat beton een zeer duurzaam materiaal is, adviseren wij om hier echter periodiek onderhoud aan te verrichten. Afhankelijk van de grootte en locatie zijn er verschillende manieren waarop wij deze cosmetische reparaties kunnen uitvoeren. Bekijk hoe we uw voorgangers van dienst zijn geweest een vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

fundering

Fundering

De basis van uw woning of bedrijfspand moet een kwalitatief sterke fundering hebben om er voor te zorgen dat de constructie bestendig is tegen verschillende omstandigheden. De fundering is het onderliggende deel waar uw woning of bedrijfspand op rust. Wanneer de grondvest niet stabiel is, bestaat er een kans dat de constructie uit balans raakt waardoor er scheuren kunnen ontstaan in de muren. Wanneer de grond waarop u de constructie wilt plaatsen niet voldoende draagkracht kan bieden wordt deze verstevigd met heipalen. Een andere optie is de caissonfundering. Hierbij worden grote betonnen of stalen dozen geplaatst wat het draagvlak vergroot en de verzakking van de constructie stopt. Deze methode wordt overigens vaker toegepast bij bruggen. Vraag voor een exacte prijsopgave naar een offerte om de fundering van uw constructie te laten realiseren.

betonrot herstellen

Gewapend beton herstellen

Betonrot aan het gewapend beton ontwikkelt zich vanwege het vocht dat terecht is gekomen bij de stalen constructie. Het effect hiervan is dat de bewapening gaat roesten en zich hierdoor gaat uitzetten waardoor er stukken beton afbrokkelen. Dit komt echter vaker voor bij oudere constructies, constructies waarbij een hechtingsversneller aan is toegevoegd of bouwwerken waar zout wordt gestrooid. Wanneer u betonrot constateert, is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk laat behandelen om (levens)gevaarlijke situaties te voorkomen. Bekijk hoe we uw voorgangers van dienst hebben kunnen zijn en vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave om dit probleem te behandelen.

handmatig betonherstel

Handmatig betonherstel

Handmatige betonherstel worden over het algemeen uitgevoerd voor kleine tot middelgrote reparaties. Denk hierbij aan plekken waarbij u betonrot vroegtijdig constateert, scheuren in wanden, muren en plafonds of gevelwerken. Ondanks dat beton een zeer duurzaam materiaal is, is het nog steeds mogelijk dat er zich betonrot ontwikkelt, schade is door weersomstandigheden of door de structuur van de constructie. Bent u niet zeker over de grootte van de van kwestie of wat de beste manier is om deze te behandelen? Laat onze experts er naar kijken en voor u een offerte op maat opstellen.

spuitbeton

Spuitbeton

Het gebruik van spuitbeton of shotcrete wordt toegepast wanneer er aanzienlijk grote betonschade is. deze manier van reparatie word toegepast bij reparatie van brandschade, aanbrengen van opofferingslagen en reparatie van bruggen of tunnels. Het spuitbeton kan worden aangebracht met een natte of droge methode. Bij de natte methode is het cement alvorens gemixt met water waardoor er minder stofontwikkeling is. het voordeel hiervan is dat het snel hecht aan de oppervlakte. Met de droge methode wordt het water pas toegevoegd in de spuitmond van de slang. Het voordeel hiervan is dat het een hoge kwaliteit oplevert. Heeft u last van grote betonschade? Vraag dan een offerte aan en laat uw constructie weer in oude glorie herstellen.

betonrot

Waarom betonrot repareren?

Met de tijd is het mogelijk dat er zich scheuren gaan ontwikkelen in het betonwerk. Oorzaken hiervan kunnen zijn is dat de bewapening in het beton gaat roesten, er calciumchloride is toegevoegd aan het beton of simpelweg verouderd is. deze scheuren kunnen zich ontwikkelen in muren, plafonds, vloeren, kelders, gevels, ornamenten of balkons. Het is belangrijk dat u deze zo spoedig mogelijk laat repareren wanneer u dit constateert, omdat er zich levensgevaarlijke situaties kunnen voordoen. Onze specialisten kunnen alle vormen van betonbreuk voor u repareren. Bekijk onze voorgaande projecten en vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl