Behangwerken

Behangwerk is een efficiënte en praktische manier om wanden af te werken in uw woning of bedrijfspand. Deze populaire vorm van wandafwerkingen zijn zeer bepalend voor de sfeer die u wilt creëren in de ruimte. De mogelijkheden in de behangwerken zijn grenzeloos waardoor het soms kan lijken op een enorme uitdaging. Onze specialisten kunnen u begeleiden in het maken van een rationele keuze. Bekijk de mogelijkheden in ons assortiment en vraag een offerte aan om deze tijdrovende klus uit handen te geven.

Laat behang vakkundig en snel plaatsen in elk gewenste kamer.

Glasvezel behang is verkrijgbaar in verschillende dessins en eveneens reinigbaar!

Creëer sfeer op kantoor of thuis met prachtig fotobehang.

Richtlijnen, waarschuwingen of antislip aan op uw vloer.

Laat snel en vakkundig uw oude behang verwijderen.

Laat eenvoudig en snel vliesbehang aanbrengen op uw muren.

Laat uw kamer leuk decoreren met papieren behang.

Laat behang plaatsen met een prachtig reliëf er in verwerkt.

Laat deze onderhoudsvriendelijke vorm van behang plaatsen in elke gewenste ruimte.

Bekleed uw ramen met glasfolie voor meer privacy te creëren in bijvoorbeeld vergaderruimtes.

Met mooi behangwerk kunt u de ambiance in uw huis of bedrijfspand tot stand brengen. Bekijk de opties in ons assortiment en schakel onze vakmannen in.

behangwerken

Het behang

Het behangen van uw woning of bedrijfspand is vaak een intensieve tijdrovende klus waardoor het zeer aantrekkelijk is deze uit te besteden. Wij pakken uw klus zonder slag of stoot met beide handen aan. Het kan over het algemeen lastig zijn wat voor soort behang het beste aansluit bij uw behoeften. Hiervoor bieden wij deskundig advies op maat waardoor al uw zorgen uit handen worden genomen. Bekijk ons assortiment en vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is stevig behangsoort dat beschikbaar is in verschillende dessins. Dit soort is uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen of kantoorpanden en geven een meerwaarde vanwege de eigenschappen van het materiaal. Het glasvezel behang beschermt uw wanden tegen de ontwikkeling van kleine scheurtjes of barsten, is allergievrij, eenvoudig te reinigen, gaat langer mee dan andere behangsoorten en draagt tot slot bij aan uw veiligheid vanwege de brandvertragende werking. Bekijk de verschillende dessins in ons assortiment en vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

Fotobehang Zaandam

Fotobehang

Fotobehang is een vorm van muurdecoratie waarbij u een uitvergrote foto kunt gebruiken als behang. Het is een van de populairdere vormen van behang in slaapkamers, wachtruimtes, kantoorpanden en hotelkamers. Met het fotobehang kunt u een ambiance creëren alsof u zich bevind in het Amazonegebied, op het strand of een eigen exclusieve foto naar wens. Bekijk de mogelijkheden in ons assortiment en vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

Muursticker

Muurstickers

Muurstickers zijn een eenvoudige en toch aangename manier om de kamer te decoreren. Met de muurstickers kunt u inspirerende teksten, sierpatronen, 3d effecten of andere diverse stickers op de muur aanbrengen. De stickers zijn een mooie aanvulling voor woonkamers, babykamers, slaapkamers, entree hallen of andere ruimtes. De muurstickers kunnen op diverse ondergronden worden bevestigd. Bekijk ons assortiment aan muurstickers of laat deze voor u bevestigen als u twijfelt als het plaatsen van de sticker u niet zelf gaat lukken.

anti slip vloerstickers

Vloerstickers

Vloerstickers kunnen dienen als versiering, antislip of om iets onder de aandacht te brengen. In winkels kunnen de stickers dienen als onderdeel van de marketing van de producten, in magazijnen kunnen deze ter attentie dienen van de voertuigen of rijrichtingen en of om de looproute door een pand in kennis te stellen. De vloerstickers zijn er in verschillende materialen en lijmlagen waardoor u kunt kiezen de stickers permanent of tijdelijk te behouden. Bekijk de opties in ons assortiment of informeer naar de mogelijkheden.

behang verwijderen

Verwijderen behang

Behang verwijderen is vaak een tijdrovende klus waardoor dit vaak word uitbesteed. De kosten van het behang verwijderen zijn afhankelijk van het soort behang, het aantal lagen behang en het aantal vierkante meters. Onze specialisten kunnen behang verwijderen in zowel woningen als kantoorpanden of andere ruimtes. Naast het verwijderen van het behang zullen onze vakmannen al het afval voor u verwerken waardoor u helemaal word ontzorgt van alle randzaken. Vraag een offerte aan bij onze specialisten voor een exacte prijsopgave.

vliesbehang

Vliesbehang

Vliesbehang is een passende oplossing wanneer u op zoek bent naar een vorm behang dat de ruimte een effen effect geeft. Dit type behang biedt de voordelen dat er geen bubbelvorming of lijmvlekken zichtbaar zullen zijn. Een ander voordeel dat dit type behang met zich meebrengt, is dat u er overheen kunt schilderen wanneer u het tijd vind om de kamer een andere ambiance te laten uitstralen. Wanneer u er voor kiest om het vliesbehang door ons te laten aanbrengen garanderen wij een professioneel resultaat. Bekijk ons assortiment in vliesbehang en vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

papieren behang

Papieren behang

Papierbehang is er in enorm veel uitvoeringen beschikbaar waardoor er voor ieder wat wils is. het mogelijk om het behangpapier te krijgen in bepaalde patronen, met een motiefje of in diverse kleuren. De voordelen van papierbehang zijn dat deze redelijk voordelig zijn en relatief eenvoudig aan te brengen op uw wanden en muren. Het papierbehang is tevens te verkrijgen in de varianten simplex, duplex en rauhfraserbehang. Wilt u het behang door onze specialisten laten plaatsen? Vraag dan een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

acrylbehang

Acrylbehang

Acrylbehang is een behangsoort waarbij de toplaag word afgewerkt met acrylaatverf. Met deze verf is het mogelijk reliëf te creëren. Verder zorgt de acrylverf ervoor dat het behang minder snel verkleurd. Ondanks dat deze vorm van behang nog niet zo populair is, is dit wel in opkomst omdat dit een van de milieuvriendelijkere manieren is om uw muren te bekleden. Het acrylbehang is in verscheidene dessins te verkrijgen waardoor er voor ieder wat wils is. bekijk ons assortiment en vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

vinyl behang

Vinylbehang

Vinylbehang is een zeer onderhoudsvriendelijke vorm van behang vanwege de vinyl toplaag. Vanwege deze plastic toplaag is het behang spatwaterdicht waardoor dit een uitstekende keuze is voor vochtige ruimtes zoals het toilet, badkamer of keuken. Eveneens als de andere behangsoorten is deze verkrijgbaar in vele varianten. Naast dat het behang spatwaterdicht is, is het ook een zeer stevige behangsoort waardoor het gemakkelijk kan worden verwijdert als u toe bent aan verandering. Bekijk het assortiment en vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

privacyfolie

Glasfolie

Wenst u voor bepaalde ruimtes wat meer privacy? Dan is glasfolie een uitstekende oplossing. Glasfolie kunt u op ramen aanbrengen waardoor u de ruimte meer privacy kunt bieden. De folie kan naast de efficiënte manier ook decoratief worden gebruikt in de vorm van een print of tekst. Privacy folie is verkrijgbaar in een spiegelende of matte variant die zowel voor binnen als buitenramen geschikt zijn. Het voordeel van spiegelfolie in tegenstelling tot de matte variant is dat u wel naar buiten kunt kijken. Vraag voor een exacte prijsopgave naar een offerte om de glasfolie te laten plaatsen door onze specialisten.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl