Balkonreparatie

Het herstellen van het balkon is een veel voorkomend probleem bij de wat oudere woningen en flatgebouwen. Het is belangrijk dat u dit zo snel mogelijk laat behandelen om gevaarlijke situaties te voorkomen. Naast betonrot kunnen er uiteraard ook andere gevallen zoals lekkage, schade of vervanging van uw balustrade. Onze specialisten kunnen u op elke manier van dienst zijn waardoor wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben tegen een scherp tarief. Vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

Balkonreparatie is van essentieel belang! Laat dus uw betonrot, lekkage, schade of andere balkonwerkzaamheden herstellen door onze specialisten.

balkon balustrades

Balkon balustrades

Balkon balustrades zorgen ervoor dat u veilig op uw balkon kunt zitten. Deze zijn beschikbaar in legio varianten waardoor er altijd een passende balustrade is die past bij uw behoeften. De balustrades zijn beschikbaar in hout, rvs, glazen, stalen en andere varianten. De hoogte van de hekwerken zijn afhankelijk van waar deze moeten worden gevestigd. Voor passend advies over de balustrades kunt u terecht bij onze specialisten. Bekijk ons assortiment en vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

balkon reparatie

Balkon renoveren

Is uw balkon niet meer te herstellen? Dan is een volledige renovatie bij ons ook mogelijk. Bij het renoveren van uw balkon kunnen onze specialisten u volledig voorzien van advies op maat. U kunt er voor kiezen om uw balkon te laten renoveren als er sprake is van afbrokkelend beton vanwege roest in de bewapening, schade door weersomstandigheden of verzwakking van de constructie. Bekijk in ons portfolio hoe we uw voorgangers van dienst hebben kunnen zijn en vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

epoxy floor coating

Balkonvloer impregneren

In de meeste gevallen kiezen opdrachtgevers er voor om na de reparatie de balkonvloer waterdicht te maken om te voorkomen dat ze in dezelfde situatie belanden. Het waterdicht maken van de betonvloer wordt gedaan met een impregneermiddel. Dit middel helpt tegen het voorkomen van vochtschade, scheuren in het beton en schade aan de bewapening. Bij nieuwbouwwoningen is het vrijwel altijd mogelijk direct te impregneren, maar bent u in bezit van een oudere woning adviseren wij deze ook te reinigen. De kosten van de vloercoating van uw balkon bestaan uit de materiaalkosten en arbeidsuren. Vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

Reparatie metselwerken

Betonrot herstellen

Nadat u het probleem heeft geconstateerd is het van belang dat u dit probleem zo snel mogelijk aanpakt. Er zijn verschillende manieren waarop u betonrot aan uw balkon kunt repareren afhankelijk van de grootte. Wanneer het betonrot beperkt is tot een klein stukje kunt u het laten herstellen met primer. Primer is een soort stevige hechtlaag gebaseerd op water of terpentine dat zich goed kan binden aan beton. Wanneer het mogelijk is om primer toe te passen worden alle rotte delen uit het beton verwijdert waarna vervolgens de primer wordt aangebracht om de gaten op te vullen. Bij grotere plekken is primer niet voldoende om uw probleem volledig te behandelen. In dit geval zullen er hulpkisten worden aangebracht om de constructie weer van veiligheid te garanderen.

betonrot balkon

Herken betonrot

Het meest voorkomende probleem bij balkonreparaties is betonrot. Betonrot begint bij de bewapening in het beton wanneer er roest ontstaat. De bewapening zal in de loop van de tijd roesten waardoor er scheurtjes ontstaan en uiteindelijk stukken beton kunnen afbrokkelen. Wanneer u zo een situatie constateert, is het van cruciaal belang dat u dit zo spoedig mogelijk laat herstellen. Het betonrot laten herstellen is altijd goedkoper dan een volledige renovatie. Laat onze specialisten er naar kijken om u vervolgens te voorzien van passend advies op maat. Bekijk ook onze pagina over betonreparatie voor meer informatie.

zonwering

Zonnescherm of Zonwering

Wanneer u heerlijk wilt genieten van het weer op uw balkonnetje kan het zijn dat de zon soms iets te fel is. hierdoor word een zonnescherm niet meer beschouwd als overbodige luxe. Zonneschermen zijn er in legio varianten zoals vlakschermen, uitvalschermen of knikschermen. Hierdoor is uw keuze volledig afhankelijk is van persoonlijke smaak en het beschikbare budget. Naast de praktische doeleinden van de zonwering verhoogd het ook uw woningwaarde. Bekijk ons assortiment voor zonwering op maat en vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl