Badkamers

Een badkamer is een essentieel onderdeel van uw woning omdat u er dagelijks gebruik van maakt. Het is de omgeving in uw huis waar u zich volledig op uw gemak wilt voelen. Het is dus ook belangrijk dat deze omgeving tot in de puntjes aan uw wensen voldoet. Wij kunnen u voorzien van het gewenste design en functionaliteit. Door de vele mogelijkheden die u heeft kunnen wij u helpen in het proces een rationele beslissingen te maken in douches, badkamermeubels, toiletten, baden, spiegels, stoomcabines, wastafels, tegels kranen en radiatoren. Bekijk de portfolio’s hieronder om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Badkamer renoveren, verbouwen of nieuw laten plaatsen? Bekijk wat wij voor u kunnen realiseren!

bad

Badkuipen

Na een lange dag is een heerlijk warm bad geen overbodige luxe. Om u van alle gemakken te voorzien bieden we een breed assortiment met passende inbouw ligbaden, luxe whirlpools, hoekbaden, half vrijstaande baden en vrijstaande baden op poten voor elk design. De baden die wij installeren of leveren zijn scherp geprijsd en van topkwaliteit. Blader door ons portfolio om inspiratie op te doen en schakel onze professionals in om samen uw gewenste bad op maat te realiseren.

Badkamermeubels

Badkamermeubels

Badkamermeubels zijn er in enorm veel varianten, maar welke sluiten nu aan bij uw wensen? Welke  formaten passen in uw badkamer? Welke kleur wilt u precies hebben? En van welk materiaal moet het zijn gemaakt? Dat zijn een heleboel vragen, maar wij hebben de antwoorden! Onze specialisten kunnen u begeleiden in het proces de perfecte badkamermeubels uit te kiezen die volledig aansluiten bij uw wensen. Heeft u al inspiratie opgedaan, maar kunt u nergens de meubels vinden? Stuur ons dan een foto van wat u ongeveer zou willen realiseren en dan gaan wij voor u op zoek!

Badkamerspiegel

Badkamerspiegels

U wilt er natuurlijk elke dag optimaal uitzien waarbij de badkamerspiegel een efficiënt middel kan zijn om hieraan bij te dragen. bovendien geeft dit onderdeel uw badkamer een ruimere uitstraling. Badkamerspiegels zijn er in verscheidene varianten waardoor er voor elke badkamer wel een geschikte optie is. badkamerspiegels heeft u bijvoorbeeld als wandspiegel, inclusief verlichting, ingebouwd in uw wastafel, of op standaard of voetstuk. Bent u op zoek naar een badkamerspiegel met specifieke eigenschappen of afmetingen? Schakel onze experts in en laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen.

badkamertegels

Badkamertegels

De tegels in uw sanitaire ruimte zijn merendeels bepalend voor de sfeer die u wilt creëren. Het materiaal, de vorm, de maten en kleuren zijn bij het creëren hiervan van essentieel belang. bovendien brengen de wand- en vloertegels enkele eigenschappen met zich mee die voor u doorslaggevend kunnen zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld tegels die onderhoudsvriendelijk, geglazuurd of ongeglazuurd zijn. Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn op dit gebied staan onze medewerkers paraat u van dienst te zijn. Bekijk ons assortiment of vraag raad aan onze deskundigen om een rationele beslissing te maken die aansluit bij uw behoeften.

Badkamerventilatie

Badkamerventilatie

Goede ventilatie in uw badkamer speelt een cruciale rol. De vochtigheid van uw badkamer kan namelijk bijdragen aan gezondheidsproblemen, ongewenste insecten of schimmelvorming. Er zijn verschillende soorten ventilatiesystemen beschikbaar. Deze ventilators kunnen worden geplaatst in het plafond, aan de wand en met een vochtsensor of timer. Bent u niet zeker over wat voor soort ventilatiesysteem het best geschikt is voor uw sanitaire omgeving? Schakel dan onze specialisten in die ik kunnen begeleiden in het maken van een rationele beslissing.

Badkamerverlichting

Badkamerverlichting

Naast de functionaliteit van badkamerverlichting speelt sfeer eveneens een grote rol in uw keuze. De belichting in uw sanitaire ruimte is een toevoeging van de ambiance en is beschikbaar in vele soorten en maten. Zo kunt u uw badkamer inrichten met plafonnières, spotjes, led inbouwspots, wandlampen en spiegelverlichting. Door onze brede collectie in sanitair verlichting kunnen wij uw badkamerverlichting naar wens installeren. Bekijk ons portfolio en laat uw badkamer weer stralen.

badkamerverwarming

Badkamerverwarming

De trend in badkamerverwarming is reeds meer een gewenste luxe geworden. Het verschil met een normale verwarming en badkamerverwarming is dat u wenst dat deze ruimte in een korte periode de gewenste temperatuur behaald. De radiatoren zijn er in verschillende maten, vormen, kleuren en functionaliteiten. Zo zijn er elektrische radiatoren en warmwaterradiatoren die tevens kunnen dienen als effectief hulpmiddel uw natte handdoeken te drogen. Heeft u vragen over welke oplossing het beste aansluit bij uw behoeften? Bekijk ons portfolio en schakel onze specialisten in u te begeleiden in een rationele keuze.

douche, badkamer, douchecabine

Douches

Douches zijn er in veel verschillende varianten. Zo zijn er douchecabines, inloopdouches, stoomcabines en de bijbehorende accessoires. De verschillende varianten brengen de voor- en nadelen met zich mee waardoor uw keuze afhankelijk is van uw wensen. Zo zijn enkele voorbeelden waar u rekening mee kunt houden energiebesparing, comfort, onderhoudsgemak, condensvorming en afwatering. Bekijk in het portfolio hoe we de wensen van uw voorgangers hebben overtroffen en bespreek de mogelijkheden met onze specialisten.

toiletten

Toiletten

Er zal dagelijks gebruik maken van deze sanitaire voorziening in uw woning, bedrijf of vereniging waardoor extra aandacht niet als overbodig word beschouwd. Bovendien als de douches zijn op de urinoirs veel modellen zoals de zwevende toiletten, staande toiletten, toiletten met bidet en compacte toiletten. Wij kunnen u begeleiden in het maken van een rationele beslissing als het gaat om deze sanitaire voorziening. aan de hand van uw wensen kunnen onze deskundige u ontzorgen van alle randzaken en de gewenste sanitaire voorzieningen.

badkamer vloerverwarming

Vloer- en Wandverwarming

Heeft u liever niet dat er een radiator ruimte inneemt in uw sanitaire ruimte? Of vind u de radiator alleen niet voldoende? Dan kunt u ook nog kiezen voor wand- en/of vloerverwarming. Wandverwarming word steeds vaker ingezet als hoofdverwarming in kleinere ruimtes wat het een uitstekende oplossing maakt voor uw badkamer. Op deze manier heeft het geen effect op de uitstraling van uw badkamer. Wilt u meer weten over het energieverbruik of soorten wand- of vloerverwarmingen? Lees dan snel verder of schakel één van onze deskundigen in om u te assisteren in een weloverwogen keuze.

sanitair

Wastafels

De wastafel heeft een praktische functie, maar mag vanzelfsprekend niet onderdoen aan het design van uw sanitaire ruimte. U zult hier waarschijnlijk dagelijks gebruik van maken waardoor het wenselijk is dat u deze kunt aanpassen aan het design van de omgeving. Onze deskundigen kunnen u begeleiden in de keuze van wastafels, waskommen, toiletfonteinen en wastafelbladen. Bekijk ons portfolio en laat u ontzorgen door de mogelijkheden die wij bieden.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl