Alarminstallatie

Al zit er een daling in de trend van inbraken, komt dit toch nog het toch nog regelmatig voor. Alarminstallatie worden steeds frequenter geplaatst om criminele activiteiten af te wenden. Voorkomen is beter dan genezen en daarom is het beveiligen van uw woning, bedrijfspand of onderneming. Onze alarmsystemen kunnen op maat worden gemaakt zodat uw terrein optimaal beveiligd is tegen ongewenste indringers. De mogelijkheden en vraag een offerte aan om deze vakkundig te laten installeren.

Alarminstallaties behoeden uw huis, bedrijfspand of winkel tegen criminaliteit. Bekijk onze alarmsystemen en laat deze vakkundig bevestigen.

alarm woning of bedrijfspand

Alarm voor uw woning of bedrijfspand

Er worden gemiddeld bijna 150 woninginbraken per dag gepleegd in Nederland. Inbrekers hebben maar kort nodig om veel schade aan te richten en dit wenst u uiteraard te voorkomen. Met een goed gecertificeerd alarmsysteem minimaliseert u de kans dat het u overkomt en kunt u materiële, immateriële en financiële schade voorkomen. Lees snel verder over wat ik kunt doen om de kans op inbraken te minimaliseren en laat onze deskundige een alarmsysteem op maat bij u bevestigen.

tips inbraakpreventie

Volg deze tips en bescherm u en uw gezin tegen inbraak​

Allereerst moet u ervoor zorgen dat alle mogelijke wegen naar buiten worden voorzien van gecertificeerde sloten. Sluit deze correct af elke keer wanneer u uw vertrek verlaat. Daarnaast kunt u een bewoonde indruk achter laten door verlichting te laten branden of in te stellen op een tijdschakelaar. Naast de binnenverlichting kan ook buitenverlichting inbrekers afschrikken. Hierbij kunt u misschien denken aan een buitenverlichting die wordt geactiveerd op beweging. Een andere kwestie is dat u nooit via social media moet laten weten dat u op vakantie bent. Dit geeft inbrekers de gelegenheid om uw woning te observeren en hun kans te grijpen. Een ander digitaal aspect waar u zich wel aan kunt binden is een buurtpreventie applicatie. Hiermee kunt u belangrijke informatie aan elkaar uitwisselen om de buurt veiliger te maken. Verder is het uiteraard voor de hand liggend dat u geen dure objecten moet tentoonstellen. Tot slot kunt u anti-klimstrips bevestigen aan uw muur, schutting of dak. Deze zijn geschikt voor de meeste omheiningen en schrikken naast inbrekers ook ongewenste dieren af.

inbraak

Er is toch ingebroken, wat nu?

Het allerbelangrijkste is dat u direct aangifte doet bij de politie. Hierdoor kunnen er wellicht nog dadersporen worden aangetroffen en deze heeft u tevens nodig om schade vergoed te krijgen van uw verzekeraar. U kunt aangifte doen door naar de politie te bellen, via de website of langsgaan op het bureau. De volgende stap die u dient te ondernemen is dat u zo snel mogelijk uw pinpasjes en creditcards laat blokkeren. Dit kunt regelen met uw bank. Vervolgens dient u alle waardevolle spullen te laten registreren, zodat wanneer deze spullen ergens te koop worden aangeboden het de kans groter maakt dat u deze weer terug kunt eigenen. Tot slot kunnen wij ons voorstellen dat een inbraak in uw woning een emotionele impact kan hebben. Hiervoor kunnen we u doorverwijzen naar slachtofferhulp. Zij kunnen u emotioneel bijstaan en kunnen u ondersteunen in het proces in het geval van een schadevergoeding.

alarmsystemen winkelpand

Alarmsystemen in de winkel

Een alarmsysteem in uw winkel werkt 24 uur per dag en draagt bij aan het voorkomen van diefstal of vandalisme. Bij de beveiliging van uw winkelpand kunt u denken aan rolluiken, camerasystemen en alarmpoortjes. Wanneer u uw winkelpand laat beveiligen volgens de beveiligingsmaatregelen ontvangt u tevens een borg-certificaat. Met dit certificaat kunt u korting krijgen op uw verzekeringspremie. Laat onze deskundige ook uw pand gecertificeerd beveiligen en voorkom vandalisme en inbraak aan uw winkel.

Camera beveiliging

Camerasystemen

Een goed camerasysteem is tegenwoordig onmisbaar om uw inventaris preventief te beveiligen tegen diefstal. Kwaliteitssystemen camera’s zullen niet alleen inbrekers afschrikken, maar dienen ook als bewijsmateriaal wanneer dit toch gebeurt. Het belangrijkste van het systeem is uiteraard de kwaliteit. Zorg er daarom voor, indien mogelijk een HD of full HD camera set te laten plaatsen. Vraag naar ons assortiment aan beveiligingscamera’s en laat deze plaatsen door ons vakkundig personeel.

alarmpoortjes

Alarmpoortjes / Detectiepoortjes

Wanneer potentiële winkeldieven beveiligingspoortjes waarnemen word de neiging om uw eigendommen te verduisteren al aanzienlijk lager. De detectiepoortjes activeren wanneer iemand goederen probeert te ontvreemden die gelabeld zijn met de artikelbeveiliging. De winkelpoortjes zijn over het algemeen niet heel prijzig, maar moeten wel proper geïnstalleerd worden. De poortjes hebben namelijk een am of rf frequentie die nauwkeurig moeten worden afgesteld. Bekijk ons assortiment aan winkelpoortjes en vraag naar een offerte om deze vakkundig te laten installeren.

Rolluik

Rolluiken/Winkelpui voor particulieren en bedrijven

Met rolluiken kunt u uw winkel, garage, panden of opslagruimte goed beveiligen. Er zijn verschillende soorten rolluiken die geschikt zijn om uw pand te beveiligen en tevens ook een mooie uitstraling hebben. Rolluiken zijn een preventiemaatregel om inbraak te voorkomen, maar hoeven niet de volledig onzichtbaar te maken. Er zijn transparante rolluiken of rolluiken met gaten, zodat uw etalage nog steeds kan worden bekeken ook na sluitingstijd. Bekijk ons assortiment aan rolluiken en laat deze vakkundig bevestigen.

antirampalen

Anti rampalen

De anti rampalen bieden resistentie voor wanneer iemand met een voertuig probeert uw winkelpand binnen te dringen. Dit maken de palen geen overbodige luxe voor juweliers, banken, exclusieve kledingwinkels en andere magazijnen. De anti rampalen zijn beschikbaar in verschillende varianten waardoor er altijd wel een bijpassende paal is die bij uw rolluiken aansluit. Let wel op! In sommige gevallen is er een vergunning nodig om deze te laten plaatsen. Bekijk ons assortiment aan anti rampalen en laat deze vakkundig plaatsen om ramkraken te voorkomen.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl